If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salutare baieti! Scuze pentru simbata ca nu am putut ajunge la intilnire da r poate ne vedem weekendul acesta.Apropo ce mai e nou pe la clubusorul nostru?
Plasma?.....Folie pt bord??? Apropo...Cum mai stati cu impartitul de pliante?? Eu am convins un tip cu Logan PH2, cu numere rosii sa vina la intalnire.Sper sa vina. Voi ce ati mai facut??
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Plasma?.....Folie pt bord??? Apropo...Cum mai stati cu impartitul de pliante?? Eu am convins un tip cu Logan PH2, cu numere rosii sa vina la intalnire.Sper sa vina. Voi ce ati mai facut??
Am mai dat si eu cateva.Si am gasit o zona cu niste Loganuri frumusele.Azi am ratat o tipa cu un Logan PH2 Poate iesim maine sa mai impartim
Ma gandeam..Sa lansam o invitatie la intalnirea de sambata pentru orasele apropiate ( Bacau, Iasi, Vaslui, etc) poate vine cineva...Asa ca inainte de inceperea scolii, facultatii.... Ce ziceti?
Baieti.........Cei din galati au intrebat daca pe 11 octombrie <samabata>, nu vrem sa facem intalnirea noastra locala la ei la pensiune...Un gratar.Un party...Si duminica pe 12 sa vina la oras sa ne vedem cu toti la marea intalnire a moldovenilor..
Voi ce zice-ti?...Eu oricum ma duk la pensiune.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment