Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mare dreptate ai Cristi, intr-adevar e vorba de pasiune....Sau sa-i zic mai bine : hoby.
    Si la o adica e o evadare din rutina zilnica in care traim....Mai schimbam o idee mai glumim. Ne mai ajutam. Cam asa vad eu un club.Sigur ca la noi nu se poate numi club...Inca....Dar pe viitor poate va deveni.
    Ma gandesc totusi sa mai mediatizam cumva aceasta intalnire...Pentru ca am vazut foarte multe Loganuri in oras, baieti tineri la volan, masini frumoase...Care sunt sigur ca nu stiu de existenta noastra.
    Cu legalizarea clubului e o idee buna...Numai ca ...Club fara membri....
    Eu mai am si alta idee....Am vazut pe multi dintre noi...(chiar si eu) care sambata seara suntem sunati de catre consoarte etc, unele presupun ca ne cheama acasa altele, sa le scoatem din casa...Cine stie....Oricum as propune ca ...Sa zicem la macar 2 saptamani...Sa mergem toti membrii clubului cu neveste cu tot, copii etc...La un restaurant, ceva, sa stam si sa ne distram si mai departe de masinutele noastre

Comment

• Restul?.......Voi ce parere aveti??
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• restul ? ) sigur au o parere buna...

Cristi, sa stii ca sunt oameni care vin doar din curiozitate la club, sau din plictiseala acasa.
        Last edited by mike26ro; 29 September 2008, 08:44.

Comment

• Eu zic ca suntem inca la inceput.Trebuie sa avem rabdare un pic, sa afle lumea de noi, ca nu toata lumea stie.La inceput cum de eram 4-5?Acum a mai crestuct numarul.Si va mai creste. Nu cred ca sunt oameni care vin din plictiseala.Cel putin din cate am vazut eu
          http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
          NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• La inceput eram 5 pe parcurs ..Vreo 10 ..Apoi iar cinci....Pana alaltaieri...4..Deci crestem vazand cu ochii.

Dook-ule....Intr-o zi o sa-ti dovedesc ca sunt oameni care vin din plictiseala sau din curiozitate.
            O sa incerc sa ma implic mai mult in promovarea Clubului bineinteles alaturi de Cristi....
            daca intr-o luna de zile implicarea noastra nu va da roade...Nu stiu ce se va intampla....Probabil voi renunta si eu la idee.
            Dooku...Ce a zis George...Mai vine?

PS: stie careva ce nr de tel are Paul?

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
              Inca ceva......Care mai vine cu idei,gen....Nunta lui gionik....Macar sa de-a dovada de vointa.
              deci nu degeaba ai fost numit ORGANIZATOR DE INTALNIRI COLEGU' DA ? Asta e 1 la mana

2 la mana tiam zis sa facem cumva sa mergem la nunta lui gionik sa ii facem o surpriza placuta si sa ii ducem un mic cadou, daca NIMENI NU A FOST INTERESAT nu e treaba mea, si ca sa fie cineva interesat si sa stie de treaba asta TREBUIA SA SPUI TUTUROR, ca eu tia mdat IDEEA ca TU sa o PROMOVEZI STIMATE DOMN ORGANIZATOR DE INTALNIRI

si cu asta, am terminat cam orice discutie ... ;)
              bafta

p.S. CA VIN ANUMITE PERSOANE DE PLICTISEALA SAU DE CURIOZITATER SAU DE ORICE ALT MOTIV FOARTE BINE !!!! MACAR AU BUNA-VOINTA SI VIN
              Last edited by RazvanB; 30 September 2008, 00:45.

Comment

• hai sa nu polemizam pe chestia asta baieti...Nu are rost.
                apreciez si eu faptul ca vin la intalnire chiar si cei care ...Poate nu sunt "dedicati" clubului dar vorba ta....Bine ca vin.

Comment

• Fiecare ar trebui sa se implice pe cat posibil.Nu cred ca trebuie sa existe discutii pe tema care se implica mai mult si care mai putin.La urma urmei, suntem o familie.Parerea mea
                  NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                    ...Ma gandeam acu cateva zile, sa legalizez clubul....Implica umblatura,relatii "sus", si niste bani.Ideea e ca daca nu e sustinuta de grup,nu-si are rostul sincer. De ce legalizat? Pt ca atunci cand poti dovedi cu un act, ca suntem legali in fatza legii, putem si sa avem "intrare" in diverse locuri, adica sa ne bage lumea in seama.In plus ,se pot face finantari de la diferite firme de tunning,sau piese auto, in schimbul unor reclame.Se pot organiza CURSE LEGALE,se pot obtine aprobari din partea politiei si a primariei ALTFEL, putem sa ne spunem punctul de vedere ALTFEl.
                    PAcat ca aceasta idee este numai a mea,si nu mi-o impartaseste nimeni...
                    Extrem de interesanta ideea aceasta! Ar fi "the next step" pentru familia posesorilor de Logan si cred ca acest lucru ar duce la cresterea numarului de membri. Alte idei nu am, dar as sustine-o pe asta a voastra.

Respect.

Comment

• Anunt

Domnu Razvan, imi cer scuze daca te-am suparat sau jignit cu ceva
                      Domnilor.......Poate vin persoane care se plictisesc,sau pur si simplu vor sa iasa ceva din intalnirile astea, eu as PROPUNE sa schimbam ORGANIZATORUL DE INTALNIRI. Poate asa,cand cineva propune o idee, sa si-o sustina{nu fac referire la tine Razvan,ci in general}, si sa fie ales acel cineva,de care sa fie ascultat toti......Acea persoana care sa se impuna.
                      Ori votam pe forum,sau sambata la intalnire. Dupa data de 12 octombrie 2008, noul oraganizator ales, isi va lua rolul in primire.

Comment

• De ce sa schimbam? Eu zic sa nu schimbam. Cristi are experienta, se implica si e la curent cu multe pe aici.
                        NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Am vorbit mai inainte cu prezentatorul emisiunii "My style", de la TeleM Piatra Neamt, si interviul ne/ma costa 100euro fara TVA. Banii se pot da inainte sau dupa interviu, se taie chitanta,si se poate face si pe firma{scazand de la impozit firma}.
                          Vreau ca acest interviu sa se realizeze pe data de 12 octombrie, poate de aici, lumea va afla de existanta noastra,si de ce anume ne intalnim noi.Poate asa vom reusi sa ne si LEGALIZAM.
                          Va rog sa va ganditi bine,daca ma ve-ti sustine.
                          Material.....Nu pot plati singur interviul,dar daca vreti si voi sa contribuiti.....Ok.
                          Cel care, va ii va fi luat interviul, nu trebuie sa fiu neparat eu, asta in caz ca sunt pretentii.Toata lumea va aparea pe post.
                          Razvane.....Se va face reclama si la magazinul tau, Licutza...La fel.-in sensul ca vom spune nume si locatia.

Comment

• Nu organizatorul e de vina oameni buni.... Daca omul nu are cu cine organiza si implicit ce organiza...Ce sa facem?
                            Noi suntem de vina....Nu raspundem prompt , nu suntem unuti...Dar...Eu totusi pun asta pe seama lipsei de experienta a clubului, poate si lipsa de comunicare .
                            Sper intr-un viitor mai bun al clubului.

Comment

• Observ ca nu prea se mai sta pe forum.....Desi se mai "frecventeaza " mess-ul.....De scris 2 cuvinte pe forum ba.
                              Este "grele" frate...........
                              Ce naiba...........Trecem printr-o criza de "varsta"??....Vad k aceleasi probleme mai au si ceilalti colegi din alte judete.

Comment

• La Multi Ani DOOKU!Multa sanatate si tot ce iti doresti sa ti se implineasca!Esti major...Te doare la palarie)
                                Cristi eu imi cer scuze dar nu ma bag!Eu vin la intalnire ca sa mai stam de vb sa mai radem si sa mai glumim,pt ca pe multi dintre voi va cunosc si imi face placere sa stau cu voi!Eu nu ma pot baga in treaba asta pt ca NU AM LOGAN!Dar ideea ta cu promovarea clubului mi se pare ideala si sunt de parere ca TOT TU AR TREBUI SA RAMAI ORGANIZATORUL pt ca vad ca tu esti cel mai implicat in toata treaba asta!O sa vin sambata la intalnire si o sa spun si eu opinia mea:P
                                !:drunk::curiousPC:

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google