Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi Razvane!!!!
    sigpic

Comment

• Anunt informativ

Stimabili domni,am ajuns sa imi fie 'sila" de criticile dumneavoastra.Toate astea ma repulsioneaza.Din cate am apucat sa citesc pana acum,consider ca nu s-au adus injurii,sageti verbale,la adresa niciunui loganist de pe forum,sau membru participant la intalnirea din 12 octombrie.
      Vreau sa IMI CER SCUZE pt ceea ce s-a intamplat la restaurant.....IMI ASUM toata raspunderea,caci EU m-am ocupat de oraganizare.
      Domnule STEEL..Te anunt ca nimeni din Piatra NEamt,nu a mancat "mokka", nici macar EU!
      Domnule Ionut,Domnul Mihai are dreptate.Din momentul ce s-a constatat o problema la meniul pe care l-ai comandat,primul anuntat trebuia sa fie Seful localului,apoi bucatarul,nici decum EU. Deci,situatia neplacuta se putea rezolva altfel,decat cu atata "tam-tam".
      Dumeavostra,si mai ales Tu{Ionut}, ai asistat la un moment dat,la o convorbire telefonica de a mea,cu a mea sotie. Ti-ai dat seama ca ne ciondaneam,si catrebuia sa fiu de urgenta undeva.TU daca ai fi fost in locul meu, CUM AI FI PROCEDAT?!
      Mi-ai spus la telefon ca te-ai "muncit"sa aduci masini din LC IASI,sa fie prezenta la intalnire. TINE-Ti CONT,nimeni nu va fortat,a-ti venit benevoli la invitatia facuta de LC GALATI si LC NEAMT.
      Remarcele,ca nimeni nu va mai veni la intalnirile noastre, caci TU o sa faci in asa fel anume......Amenintarile astea tine-le pt tine.La noi e binevenit ORICINE.
      Toate vorbele astea,de duminica seara si pana acum,consider ca nu-si mai au rostul.
      SA tine-m cont, ca NOI am fost PRIMUL club care a invitat televiziunea sa fac o emisiune cu intalnirea noastra,emisiune care a costat niste bani, suportati de LC NEAMT.Desi avem 4 luni de cand ne intalnim local,impliniti pe 12 octombrie,am iesit mai bine decat ultima intalnire nationala, de la SOVATA, asa ca nu mai face-ti alte comentarii la adresa LC NEAMT,a mea sau a vreunui alt coleg forumist din ROMANIA>

PS:Restaurantul,pute-a fi oricare din Piatra NEamt, meniul prestabilit si platit dinainte,si atunci POATE s-ar putea fi putut evita aceste mici probleme.

CA urmare...Totul a decurs bine si frumos,ne-a atins scopul de a arata tuturor ca putem realiza ceva frumos cu aceste intalniri,si pe baza acestor mici "incidente", se vor lua masuri de a nu se mai REPETA.
      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Cristi3775
        Domnule Ionut,Domnul Mihai are dreptate.Din momentul ce s-a constatat o problema la meniul pe care l-ai comandat,primul anuntat trebuia sa fie Seful localului,apoi bucatarul,nici decum EU. Deci,situatia neplacuta se putea rezolva altfel,decat cu atata "tam-tam".

pai asta am si facut dar se pare dl mike26ro a fost atat de ofuscat incat a inceput sa ma traga de urechi pe threatul LC Iasi http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=2213 .... Acolo gasiti si remarci si sageti si tot ce nu postat aici
        IS 10 LNC Facebook

Comment

• Domnilor, sincer va rog, haideti sa incheiem toata discutia asta. Nu credeti ca avem de invatat de la o intalnire la alta ? Data viitoare sigur nu v-om mai intalni asemenea probleme, nu-i asa? Imi place sa cred ca suntem mai destepti si mai intelepti, cu o intalnire. Scuze ca am intrat pe forumul de Piatra si am scris asta. Sper ca nu am deranjat. Stima tuturor.

Comment

• Ce pretentiosi pot fi unii sa fereasca Sfantul...............
            nu ai deranjat luciane, ar fi bine daca toti ar gandi ca tine, dar vezi tu, unii sunt mai artagosi din fire si mai "mahalagii" si nu ai ce face bafta !

Comment

• Gata, discutiile legate de ce va placut sau nu la intalnirea de la piatra au loc aici, asa ca va rog sa incetati cu discutiile legate de intalnirea de la piatra pe topicurile de intalniri.

Comment

• Salut Cristii33........

Nu te mai enerva si nu mai pune la inima ca ai sa faci riduri si apoi infarct Transmitei din partea mea multumiri baiatului de la care am luat stergatoarele(cel cu magazin tuning,parca)sunt incantat de cum i-si fac treaba.La urmatoarea intalnire sa vii si cu sotiia sa-i oferin cate o floare si o prajitura ,poate ne intelege si te (ne)iarta.Respect de Galati.

Comment

• Originally posted by euromarket View Post
                  Cristi3775

pai asta am si facut dar se pare dl mike26ro a fost atat de ofuscat incat a inceput sa ma traga de urechi pe threatul LC Iasi http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=2213 .... Acolo gasiti si remarci si sageti si tot ce nu postat aici
                  asta consideri tu tras de urechi...? )
                  Hai explica-mi si tu remarci si sageti la adresa ta personala....
                  iti pot arata si eu remarci si sageti la tine si la Steel.....Dar nu o voi face...Las lumea sa cearna. E mai bine.

PS: Dar parca am incheiat discutiile pe tema asta nu? Propun ca tema ...Venirea toamnei la Piatra Neamt....

Comment

• Razvane...Ai putea sa enumeri te rog lista celor mahalagii si pretentiosi ?
                    Nu de alta dar am vrea si noi sa-i stim....Sa- compatimim cumva. Poate au nevoie de ajutor.

Asta ca off.

Duminica la 5 cred ca vom mai avea 2 membri. Cel putin asa mi-au promis cei cu care am vorbit.
                    Si as incerca sa fac o promisiune dar mai astept...Nu ma las pana ce nu vor fi cel putin 20 de masini pana la sfarsitul lui Decembrie.

Comment

• Nu stiu ce rost au toate certurile astea.In loc sa discutam ceva legat de masini vorbim toate prostiile !Haideti sa lasam toate comentariile inutile si sa ne vedem de masinutele noastre!!
                      sigpic

Comment

• Am ajuns in punctul in care ma vad nevoit sa spun ca cel mai inteligent cedeaza si sa ma retrag, nu vad unde vrei sa ajungi de ce ai starnit tot taraboiul asta si ce ai de castigat sau ce vrei sa demonstrezi.... Eu unu vreau sa raman cu sentimentul ca intalnirea a 3a a fost un succes si am cunoscut super personaje la aceasta intalnire, a fost un incident, s-a cerut sa spunem ce nu ne convine, am spus-o si a iesit toata panarama asta fara nici o noima, ajungandu-se ca unii membrii sa ii jigneasca pe altii si asa mai departe, amenintari, chestia cu cernutul ... Parca ai 33 de ani nu 3, nu mike ?
                        IS 10 LNC Facebook

Comment

• Iar incepi? Iar vorbesti prostii? Eu am inceput taraboiul? Eu am facut scandal la restaurant?

Ia arata-mi si mie jignirile, amenintarile...De care tot amintesti....Sau nu gasesti alte cuvinte? Arata sa vada toata lumea . Auzi....Amenintari, jigniri ....Tu te auzi ce spui?

Chestia cu cernutul...Ce e asa de neinteles pentru tine?
                          Vrei sa-i traduc ? O fac : a cerne inseamna a trece printr-o sita doar lucrurile, momentele, bune. Deci oamenii care au cernut aceste discutii au asimilat ce era bun .Acuma ai inteles?

Comment

• Da lasati si voi certurile astea! Unde vreti sa ajungeti? Ca nu se ajunge nicaieri asa!

Ce vroiam sa va intreb: Cine vrea emisiunea??? Maine a zis ca imi face CD.Eu sunt in clasa cu sora lu Razvan...Baiatul care a luat interviuri!
                            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                            NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• Nu vrem sa ajungem nicaieri...Dar vad ca ne (ma) tot musca.... Asa subtil....Poate nu mai fac fata...

Eu am mai zis....ca am terminat cu discutia.

G A T A ! e noapte si e tarziu...vorba cantecului....

Eu vreau emisiunea! Si cred ca nu numai.
                              Last edited by mike26ro; 15 October 2008, 20:42.

Comment

• Chiar daca nu imi place sa intervin in discutiile altora nu pot sa nu observ orgolii nemasurate sau nemasurabile din cauza dimensiunilor la cativa useri ai acestui forum. Ca observator extern care apreciaza tot ce ati reusit voi sa faceti, mi se pare deplasat sa va certati acum dupa ce evenimentul s-a sfarsit.
                                Aici cred ca intervine invidia pe LC Piatra Neamt ca a organizat cu succes aceasta intalnire. Eu personal cred ca la Iasi dupa puciul din toamna se instaleaza dictatura. Si mai cred ca iesenilor le este frica ca ei nu au organizat atat de bine o intalnire regionala. Sunt convins insa ca iesenii nu se vor lasa pana nu vor realiza si ei ceva similar. Eu le urez bafta, si sa le traiasca Dictatoru'. Cine stie poate data viitoare va treziti cu cativa membri aradeni pe la Iasi (mai ales daca intalnirea va fi organizata mai bine decat cea de la PN).
                                sigpic

207 noir obsidien

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google