Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bravo domnu steel )
    ps. Imi place cand te enervezi si iti intorci sapca aia nervoasa in cap )

Comment

• Dragosvintila si restul interesati aici gasiti filmuletul lui steel in varianta donwload,precum si inca alte filmulete.
      sigpic

Comment

• Domnilor......Emisiune propiru zisa ce va fi difuzata la postul de televiiune local TVM Piatra Neamt,are ca timp 20 de minute.Ieri am aflat si eu,de la conducerea postului.Asta e.
        Ca urmare,caseta pe care am primit-o de la domnul Steel.......Era fff buna,dar nu s-au mai putut lua cateva cadre de pe ea,in consecinta......Domnule Steel, in momentul cand iti voi returna caseta si Dvd-ul cu emisiunea,ai dreptul de a face un nou dvd cu,cadre luate de la tine, pe care poti sa le pui pe net,si chiar la vreo televiziune din Iasi.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Multumim mult Ciprian!!
          sigpic

Comment

• Tot la ora 8 va fi? Sa stiu sa-mi adun copilul, catelul, purcelul, sa-l vada pe tac-su la TV

Comment

• Eu asa am inteles si am notat pe carnetel...La ora 20 sambata si in reluare la ora 18 duminica...E bine daca cineva ne va confirma aceste ore...Ca e pacat sa pierdem acest eveniment.
              sigpic

Comment

• Domnilor....Emisiune e sambata la ora 20 si duminica in reluare la ora 14..
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• O fi si tac-su vreo vedeta...Ce sa zic
                  sigpic

Comment

• Vedeta LC Pn.

Comment

• Stie cineva de ce se intrerupe tansmisia de la TvM?

Comment

• Cristii,cei de la Tele M au spus sambata ora 20 dar au uitat sa spuna care din sambete.2008,2009,luna,saptamana.Etc

Comment

• In seara asta nu a fost nici o emisiunea.
                          Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Nea Nicule si noi am stat putin in standbye dar in sfirsit au dat emisiunea!!Nu stiu parerea voastra caci dupa cum am citit sa cam intrerupt emisia. La noi sa vazut bine,a fost o emisiune ok dar era loc de mai bine!! O seara buna!! apropo emisiunea sa difuzat pe postul TVM Piatra Neamt, daca nu maine in reloare la ora 14.00 acelasi post mai sus mentionat!!
                            Last edited by dragos79; 18 October 2008, 20:53.
                            sigpic

Comment

• Mi-a placut si mie emisiunea....Se putea si mai mult vorba lui Dragos, dar ...E un inceput.
                              Pentru cei care au salvat link-ul de pe forum....Cred ca au salvat postul TLM care retransmite Prima TV.

Comment

• Eu stau cu ochii pe comp de la 19 40 si nu am vazut nimic,decat emisinea de pe Prima tv ,voi la ce va uitati?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google