Salut la toata lumea.Imi pare rau ca nu am ajuns duminica si eu la intalnire, dar abia aseara la 1 am ajuns acasa.Am fost pelcat la sibiu si la brasov de vineri. Vreau sa urez bun venit noilor inscrisi in club si sa`i multumesc Domnului Cristi ca m`a trecut si pe mine pe acea lista
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by mike26ro View PostParerea mea e ca daca clubul se va "mari", va exista un alt interes fata de intalniri, de problemele de club, de imbunatatiri...Etc. Nu ?
Asa ca nu va trebui sa asteptam foarte mult...Cu cat mai multi oameni cu idei , pasionati, cu atat interesul va fi mai mare. Cel putin eu asa cred. Excludem de aici orgoliul si invidia, care nu au ce cauta intr-un club.
Concluzie: Nu iti place, nu critica dar NU FA LA FEL...Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic
Comment
-
1. Mike26ro
2. G3O
3. Paultaxi
4. Gabi galbeaza
5. Dooku ( daca sunt in oras )
Si s`ar putea sa mai aduc pe cineva ( tot un taxi )
Dar, cam slabuta activitatea in ultimul timp pe aicihttp://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Seara buna TUTUROR. Imi cer scuze,dar abia azi am reusit sa imi platesc netul si eu, de asta nu am mai fost prezent pe aici. MULTUNMESC celor care NU au mai cotizat la filmare, altfel nu mai imi faceam atatea probleme. In fine.......Ma puneti si pe mine la socoteala, DA?!
1. Mike26ro
2. G3O
3. Paultaxi
4. Gabi galbeaza
5. Dooku
6. RazvanB
7.Cristi3775Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Salutari de la logan club mioveni
mai am nevoie de cateva voturi ca sa intru in primii 3 finalisti la concursul *******
cine vrea sa voteze poate sa acceseze www.*******.Ro la concursul superstarcar in top 10 loganul rosu b-16-ygicel mai simplu
Comment
Comment