If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Luminile din portiera fatza si vreau si lumini albastre sub bord care sa imi lumineze podul pedalier....
Numai ca am putina nevoie de ajutor pt asta....
asta sigur pe saptamana viitoare ca asta nu mai am timp!
Paule au mai incercat unii... Nu spui cine... Persoane importante, de... Sa ia un plus de oriunde si masa de la caroserie... Si... Au depistat cu stupoare ca nu li se mai inchide lumina in masina... (fie ea pe spate sau pe fata asta asa ca sa ii ating pe amandoi ledmen... Eu si Mihai)
Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic
Asa misu..............De cand tot te bat eu la cap.....Bravoooo
PS: tre sa vedem ce facem pana la urma cu capota..o foliem si noi sau nu..si daca da..ce culoare? Eventual si portbagajul.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Capota nu cred ca o foliez...Dar nu se stie niciodata.
o sa lucrez mai mult...Cred la interior, eu stiu...La elemente de confort personal...Vizual...Etc
Salutare eeeeeeee miam facut luminile in bord si sunt fericit mult mai sucar arata albastrurosii ; sa vad ce mai rezolv sa fac pana saptamana viitoare ca saptamana asta lucrez ; sa traiasca domn paul ca imi plac ideile lui !
Astazi, mi-a sosit sablonul pt moketa usa portbagaj, cu binevointa domnului Valeriu.
Zilele urmatoare, am sa astept si , sablonul capota fata.
Cine doreste sa isi pun "moketa" pe masina, sa isi caute "moketa",iar clipsurile de fixare le gasiti la magazin la LIcutza.
Ma contactati pt a va furniza sablonul.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
hai sa ne anuntam prezenta pentru Duminica.
Vom vrea sa facem acea lista cu aderantii la cotizatie.
am vrut sa o fac dar nu am numele complet al fiecaruia.
Deci: indraznesc :
1. Cristi3775
2. Mike26ro
Astazi, mi-a sosit sablonul pt moketa usa portbagaj, cu binevointa domnului Valeriu.
Zilele urmatoare, am sa astept si , sablonul capota fata.
Cine doreste sa isi pun "moketa" pe masina, sa isi caute "moketa",iar clipsurile de fixare le gasiti la magazin la LIcutza.
Ma contactati pt a va furniza sablonul.
mai cristinel ......Dar de ce nu ai spus ca vrei sablonul de la portbagaj ca eu si mihai avem mocheta de asta de3-4 luni??? Tot ce te costa erau niste braduti ca celalti nu mai mergeau...Logic!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment