Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pai cum....Trebuie sa fim acolo la datorie ...Prin frig,ploaie,ninsoare....Loganul ne cheama)
    sigpic

Comment

• Poze alea cu noi trebuie pana duminica?

Comment

• Mai baieti mai.......Cum vine treaba asta. Seful intotdeauna intarzie....Chiar si la servici am program de director...Cine ma stie.....Stie despre ce anume vb.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• hai baietii, putina atentie aici va rog
          intrati sa va lamuriti ce e cu linkul de mai sus

Comment

• Pentru Paul: uite schema
            Attached Files

Comment

• Nu prea inteleg mare lucru din link...Dar nu pune tu la suflet chestiile astea...

Comment

• Asa ziceam si eu...N-are rost sa reicepem cu toate discutiile astea inutile,sunt lucruri mai interesante de discutat!!
                sigpic

Comment

• Originally posted by john14 View Post
                  Poze alea cu noi trebuie pana duminica?
                  de care poze e vorba?
                  sigpic

Comment

• La alea care trebuie sa le facem noi impreuna cu masina...

Comment

• Astept sa fie soare si fac si eu...

Comment

• Vb noi mai demult sa "facem" ceva impreuna....Gen sauna, ping-pong....Piscina....
                        Nu sunte-ti interesati?
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Alea le face fiecare cind poate si de postat la fel nu e o urgenta....Cred si cu sauna si restul n-ar fi o idee rea dar astea le vorbim duminica ,caci asa pe forum dureaza o vesnicie!!!
                          sigpic

Comment

• Da...Vreau piscuna...Sala...Masaj...Ceva....Numa sa facem.

Comment

• Misule nustiu ce nu intelegi tu dar spune si unde sa pui firul.
                              :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Pai schema spune unde sa pun firul...La alternator sau senzor de ulei...
                                cel mai simplu e la alternator....Dar cine sa-mi faca asta? Unde se leaga? Trebuie legat undeva...Mama lui...El primeste doar impulsuri deci este de curent alternativ.
                                la pag. 20 si 21 se explica clar anumite simptome...doar ca eu vreau sa nu le rezolv. Si George la fel cred. :d

Daca stii...Dau o sampanie !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google