Deci in primu si in primu rand EU NU AM FACUT AFIRMATII IN NUMELE L.C EU AM FACUT AFIRMATII IN NUMELE LU RAZVAN!si dak citesti bine mai sus la ce a spus GIONIK,ca el NU MAI ARE LOGAN ARE MEGAN DAR TOT SE DUCE LA INTALNIRE PENTRU CA ESTE PRIETEN CU TOATA LUMEA DE ACOLO!DECI ESTE IN CONTINUARE MEMBRU!aratami si mie din TOT FORUMU L.C,DAK NUMAI EU AM VW,AUDI,OPEL,ETC!am vazut ca mai sunt si altii membri cu alte masini,care sunt MEMBRI L.C in orasele lor!Deci prin urmare numa L.C PN tre sa fie mai presus decat ceilalti...ca na ... AICI SE APLICA ALTE REGULI!SI EU NU AM VENIT CU MASINA CA SA VA ARAT CAT E DE TUNATA SAU CAT E DE BUNA SAU ETC...EU AM VENIT SA MAI STAM SA MAI DISCUTAM...CA PE MAI BINE DE JUMATE DIN VOI II CONOSTEAM DINAINTE;)asa ca MIKE..inainte sa mai vb la ADRESA MEA INTAI DOCUMENTEAZA-TE ;)
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
In atentia tuturor!
Fiecare din noi are o mica vina,din cauza asta s-a dus la discutiile de mai sus. Cu asta am dat TOTI dovada,ca ne purtam ca nici mici copii (sub 2 ani).I-au vina asupra mea.
Cotizatia-nu cred ca trebuie sa dau explicatii si la alte persoane de ce am impus asa ceva in club.Tin sa reamintesc ca este o cotizatie,si nu o TAXA obligatorie asa cum precizeaza alte persoane. Mai precizez,ca ideea acestei cotizatii a fost a mea,si numai a mea. Aceasta idee a fost supusa unui vot majoritar, unde TOATA lumea a fost deacord. Cotizatia nu este obligatorie, este voluntara, dar din moment ce ai fost decord cu ea, atunci ma astept sa iti onorezi cuvantul.
ORGANIZATOR DE INTALNIRI@keanurev-ai cea mai mare dreptate cu acele 3 reguli. Tin minte,ca la un moment dat m-am saturat sa fiu organizator,si propusesem a fi schimbat din "functie". TOTI {inclusiv tu cazacel) ati fost de acord ca sa raman in continuare organizator. "SEFIA" exista in fiecare dintre noi. Orice idee ati avut ,ati propulgat-o prin mine, inclusic orele,locatia si timpul intalnirilor...corect?
Daca in cazul in care nu a-ti mai citi posturile din urma,propusese-m sa ne intalnim TOTi, sa ne hotaram si la o zi in care sa ne vedem cu masinile,caci mie imi e tare dor.Eu nu i-au deciziii in numele meu (legat de intalniri), ci ma supun majoritatii.Din cand in cand mai sunt prezent si la intalnirile celor din BACAU.
Domnu Razvan...nu ma dau mare cu masina mea tunata:"sasi vada de treaba lui si de masina lui tunata si sa nu mai faca impresii de astea de 2 lei ca .................................................. ..... ma abtin"....au fost cuvintele tale. Te pricepi la jignit lumea,intradevar.Nu am venit sa iti bat in geam sa ma laud ca mi-am pus nush ce la masina. Daca vrei intradevar sa ne scoatem ochii, crede-ma ca o pot face.......dar vreau sa opresc aceste discutii,sincer asta vreau.
Uite cum facem......Ne intalnim Duminca TOTi la open Mind,la ora 20 pentru a stabili ceva.Nu trebuie sa demonstram nimic,trebuie doar sa ne spunem parerea.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postcelebru...necelebru acolo e locul pe care-l stie lumea.
Din 11 oameni doar 3 intra pe forum. Deci nu pot fi contactati pentru alta locatie pana poimaine.
Dupa Duminica vor sti . Asta daca vor veni bineinteles.
sa vedem ce va fi
Comment
-
Domnilor, va rog sa va calmati. nu mai scrieti cu majuscule, nu va atacati unii pe altii, nu formati "bisericute". pana una-alta cititi regulamentul si supuneti-va regulamentul acestui forum, nu altor regulamente particulare agreeate de voi. aici nu puteti aduce ca argument nimic din ceea ce agreeati local, forumul are regulile lui destul de clare, care nu fac obiectul unei dezbateri publice, din cate stiu eu...
Oricine dintre voi, care in urmatoarele posturi va ataca o persoana, nu o idee, va posta agresiv sau va riposta la un atac/ironie va lua "vacanta" 2-3 zile pt linistirea sufleteasca toti, fara exceptie...
Ce naiba, nu sunteti in stare sa va intelegeti ca oamenii?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Si daca imi permiteti sa mai adaug ceva.. in legatura cu cotizatia. Toti membrii au fost de acord la un moment dat.. dar.. in momentul cand apare cineva nou pe forum.. si afla ca trebuie "cotizatie" poate persoana respectiva refuza sa participe din cauza acelei cotizatii.. sau iarasi daca nu participa si el cu suma respectiva.. ceilalti se vor revolta.. Eu de ce trebuie sa dau si ala care o venit de 2 zile nu da... si uite asa comunitatea nu mai exista.. va exista doar acel grup mic care au inceput si au fost de acord cu cotizatia.LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Domnu keanurev....cotizatia nu este obligatorie. In momentul cand i se povesteste unui nou membru de asa ceva,i se spun motivele,consecintele.....iar dreptul de a da sau nu e decizie individuala.
Si ca sa vezi, ca am avut membri noi,dupa ce am hotarat cotizatia,si chiar vroiau sa o dea,FARA CoMENTARII. Fiecare club, isi au regulile lor,nescrise, aplicabile in afara forumului.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Fratilor terminati odata cu prostiile astea ca doar o data pe an vin la voi si atunci va certati......
Uite ce va propun eu asa neoficial sa nu deranjez pe cineva :
- ne intalnim unde vreti voi si facem o votare : masina mea si cea a lui cristi dpdv al tunningului k?
- si dupa aia mergem si la o cafea si mai povestim de ce vreti voi(raliuri in special ca incepe sezonul de vtm acu in primavara si ma cam ard talpile)))
Cristi am si eu o rugaminte la tine:
daca schimbati cumva locatia sau ora anuntati-ma si pe mine unul dintre voi(0728136602).
Eu plec in noaptea asta spre voi si sper sa va gasesc bucurosi de oaspeti si fara discutii puerile de genul asta intre voi.
Cu respect, nightsigpic
Comment
Comment