Pai mai multe masini se aduna la Roman (2-3 )
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
salutare dragi colegi!!! dupa cum se vede mai nimic noi, pe aici pe la noi....dar nui nimic,dam inainte ca Loganul ca inapoi stim cum e
apropo,...felicitari pentru pagina cu nr 100 in logan club Piatra Neamt!!!!sigpic
Comment
-
NU se mai misca nimica pe la noi, caci ...cei care erau odata pentru acest club, pentru intalnirile saptamanale alaturi de prieteni, si discutii interminabile despre orice....acum..nu se mai agreaza asa ceva...nici macar nu se mai raspunde la un banal sms sau telefon. Asta e romanul.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
M-am mai jucat si eu cu aparatul la intalnire ;) Nu am apucat sa prind in poza tot traficul de masini care au trecut pe la intalnire, dar sper sa fie destul si atat.sigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Salutare dragi colegi! LoganCLUB IASI are onoarea sa va invite pe data de 1 noiembrie sa luati parte ca participanti sau spectatori , la primul eveniment de Tuning organizat de Loganclub Iasi si implicit de LOGANCLUB Romania.
Va rugam sa faceti o lista cu cei care ati dorii sa luati parte la eveniment pt a putea sa va ajutam cu cazarea . multumesc anticipat pt atentia acordata acestui post.
PT MAI MULTE DETALII INTRATI PE -> http://www.loganclub.ro/forum/evenim...si-t15785.html0.9 tce SL plus
Comment
Comment