salutare ce mai ziceti baieti maine cine da de baut?
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salutare baieti ... atasez pozele de la intalnirea de duminica 24 ianuarie, scuze de intarziere dar nu am avut timp.Attached Filessigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
-
Lume multa...lume noua fuse aseara. De mult timp nu am mai fost asa de multi stransi....si totusi, nu eram toti. Ca sa ii enumeram pe cei prezenti aseara la intalnire: Geo, Silviu, Dragos, John, Mihai,Dimi,GAbi, si subsemnatul (Cristi).
Din trupa LC NEAMT care au lipsit,si care se mai enumera a fi membru al intalnirilor, sunt :Paul,Viorel,Andrei Jr,Florin, Dan-Dooku,Emanuel.
Daca am uitat pe cineva din gasca veche, rog sa ma corectati.
PS: Domnul Lica zicea ca ar mai veni si el pe la intalniri, acum ca nu mai lucreaza la firma "..................."
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
La ultima intalnire, mi s-a adus la cunostinta, ca,cum, s-ar vrea a discuta despre lucruri constructive...si sa nu mai povestim despre cum am fost la munte, la tara, sau mai stiu eu pe unde.
Asadar, va rog a propune un subiect, pentru a-l descompune, analiza, si apoi reasambla, constructiv.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Am atasat pozele de la intalnirea de duminica 7.02.2010, Enjoy!
Cat despre subiectele de discutie, nu imi vine nici o idee momentan.
Aaaaa, ar fi o iesire foarte faina daca am merge in poligon (daca mai este zapada acolo) unde sa facem trasee cu teste de manevrabilitate (slalom, care scoate cei mai buni timpi pe un traseu pre-stabilit, etc.). Eu am fost deja o data in decembrie pe zapada si m-am distrat de minune, in plus am mai prins experienta in legatura cu manevrabilitatea masinii. ;)
Va salut,
Andreisigpic
LOGAN CLUB Piatra Neamt
Comment
Comment