Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare ce mai ziceti baieti maine cine da de baut?

Comment

• Salutare baieti ... atasez pozele de la intalnirea de duminica 24 ianuarie, scuze de intarziere dar nu am avut timp.
      Attached Files
      sigpic
      LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

• Lume multa...lume noua fuse aseara. De mult timp nu am mai fost asa de multi stransi....si totusi, nu eram toti. Ca sa ii enumeram pe cei prezenti aseara la intalnire: Geo, Silviu, Dragos, John, Mihai,Dimi,GAbi, si subsemnatul (Cristi).
        Din trupa LC NEAMT care au lipsit,si care se mai enumera a fi membru al intalnirilor, sunt :Paul,Viorel,Andrei Jr,Florin, Dan-Dooku,Emanuel.

Daca am uitat pe cineva din gasca veche, rog sa ma corectati.

PS: Domnul Lica zicea ca ar mai veni si el pe la intalniri, acum ca nu mai lucreaza la firma "..................."
        Attached Files
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• frumoase poze Cristi,numai ca ti-a cam tremurat mana
          sigpic

Comment

• aia cu paru' din nas e faina

Comment

• Care par?.....ca nasu mere la stilist...:P

Comment

• ce mai face Piatra-Neamtul??
                nici un semn pe aici?
                numai bine si ne vedem duminica!!
                Dimi hai la un peste!
                sigpic

Comment

• ce fel de semne preferi ,nu vezi ca si eu sunt un semn ca de cand nu am mai fost pe aici ........
                  :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• un semn ar fi ca a inceput sa ninga....

Comment

• iar vreti semne? Dragos..deja vrei la peste?? la copca cred, nu?.

Comment

• La ultima intalnire, mi s-a adus la cunostinta, ca,cum, s-ar vrea a discuta despre lucruri constructive...si sa nu mai povestim despre cum am fost la munte, la tara, sau mai stiu eu pe unde.
                        Asadar, va rog a propune un subiect, pentru a-l descompune, analiza, si apoi reasambla, constructiv.

Comment

• subiectele propuse de mine pt saptamana asta ar fi : husele incalzite, distributia si placutele de frana.
                          sa vina si altii cu propuneri, si alegem subiectul cel mai interesant.

Comment

• Am atasat pozele de la intalnirea de duminica 7.02.2010, Enjoy!
                            Cat despre subiectele de discutie, nu imi vine nici o idee momentan.
                            Aaaaa, ar fi o iesire foarte faina daca am merge in poligon (daca mai este zapada acolo) unde sa facem trasee cu teste de manevrabilitate (slalom, care scoate cei mai buni timpi pe un traseu pre-stabilit, etc.). Eu am fost deja o data in decembrie pe zapada si m-am distrat de minune, in plus am mai prins experienta in legatura cu manevrabilitatea masinii. ;)

Va salut,
                            Andrei
                            Attached Files
                            sigpic
                            LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

• eu as propune pescuitul la copca
                              sigpic

Comment

• pescuitul la copca nu tine de logan :d

Comment

Working...