Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu tine dar e un subiect....apropo tot de logan tine ca tot cu el mergi la copca!!!)))
    Last edited by dragos79; 11 February 2010, 23:32.
    sigpic

Comment

• eu merg cu sania la copca, deci nu e.
      cum dai la gaura , nu e subiect bun. Ca poate altii nu le au cu gaura.

Comment

• Da bun subiect de (off topic) v-ati gasit sa vorbiti.
        Apropo....fiecare cum da la gaura, si ce gaura.....e treaba lui....deci lasam discutiile de genul asta.da?!... Misule, te pregatesti de revizie?...de intrebi de distributie.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Nu ma pregatesc de distributie, inca. Da ce, nu am voie sa ma documentez, sa ma specializez? Nu ca as vrea sa o schimb eu, da e bine sa stii ce sa cumperi , cum sa procedezi, de ce, decat sa nu stii.
          Propuneti subiecte , cei care ti-au adus la cunostinta ca nu se discuta constructiv

Comment

• andrei nu mai fa poze la burti ca si asa sunt mari

Comment

• Ok gabi, tura viitoare de la piept in sus fac pozele
              sigpic
              LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

• DA.....bine a mai fost mica iesire de azi........la piscina. Misule & John..data viitoare sa va luati o camera..da?!

Comment

• ok boss, inainte sau dupa piscina?
                  Ce vrei daca ne iubim si noi, ca prietenii.

Comment

• care se mai baga la o piscina sambata ?
                    poate subiectul prezinta mai mult interes

Comment

• Deocamdata,mie mi-a ajuns destul Clor, de sambata asta....ca sa nu mai pun si raceala capatata dupa. EU...pas.

Au ajuns stickerele de la Keanurev.
                      Last edited by cristi3775; 17 February 2010, 19:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• pana la urma care e ordinea de zi la LC pe Duminica?

Comment

• Pai...in primul rand prezenta....si apoi, dezbatem la locul faptei ceva anume....zic eu. De exemplu..problema pe timp de iarna......la capitolul luneta si portbagaj....ar trebui gasit uin cheder ce vine pe marginea portbagajului, pana la luneta, pt a impiedica gheata ce curge pe geam a se izbita de marginea portbagajului. Nu?!

Comment

• mda, si de montajul kitului de incalzire, demontatul huselor de pe scaune, etc, locul butoanelor.

Comment

• mda,s-au dezbatut toate problemele. toata lumea stie orice despre toate.
                              Mai e nevoie de vreo intalnire in spirit practic ? Nu cred. Deci ramanem la "problemele" adevarate: unde mergem la pescuit, cum a fost la tara la bunici si cine a iesit presedinte, pe cine mai luam la misto, etc,
                              Bafta !

Comment

• Da....In primul rand.....eu zic sa mutam locatia de beutura.......parerea mea. Se pare ca la Open Mind, nu mai merge...si in plus OMV-ul e mai aproape de casa....

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google