If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
scuze ca ma bag in "bucataria" voastra, dar nu imi place ceea ce vad. sunteti o mana de oameni si toata ziua va "scoateti ochii" cu cate ceva. parca sunteti masochisti sau copii. aveti nu unul, ci doi fotografi in club si tot nu e bine. aveti un oras superb cu multe locatii demne de wallpapere, dar tot nu e ok. ati gasit si pe tema fotografiatului, motiv sa va tachinati toata ziua. nici la mine in club nu am facut mereu poze si, daca va uitati, sunt chiar cateva luni decand nu am mai facut poze la intalniri. cu toate astea, nici un coleg nu mi-a reprosat vreodata lucrul asta. prietenii mei au incredere in mine si stiu ca imi fac treaba atunci cand trebuie si este important. daca noi ne intelegem foarte bine, ne distram cand suntem adunati si plecam cu zambetul pe buze de la intalniri, pozele chiar nu mai conteaza.
Nu are nimieni nimik de impartit dar de foarte multe ori adevarul doare,caz real la noi plus ca ne place sa dam bine in ochii altora, sa ne laudam,sa ne umflam in pene dar nu ne uitam ca in decurs de un an au ramas 3 insi in club din 10-13 ,nu vedem ca nu avem ce discuta la intilniri.,nu se vede ca nu intra nimeni pe forum,...ne vedem 30 min la un ceai si gata intilnirea....mistouri si alte alea...nimik concret
Da domnule Cristi ne-am trezit Noi sa comentam cei ce nu venim la intilniri,dar te-ai intrebat vreodata de ce nu mai vine lumea la intilniri,de ce nu a mai intrat nimeni in clubul nostru de 1 an si jumatate? nu...nu te-ai intrebat..normal,sau ai sa spui ca din cauza celor ca mine!! nu am nimik personal cu tine si cu nimeni din acest club,dar hai sa ne vedem paiul din ochiul fiecaruia.....si sa nu mai facem atit caz de ce se scrie pe forum..ca si asa nu intra nimeni pe Piatra-Neamt inafara de baietii din Bacau si din alte judete sa nu mai alergam dupa functii si sa fie ceva constructiv in clubul asta!!! ia si tu un exemplu concret de la cele doua cluburi exemplificate pe forum de mine!!!
Nu e vorba de poze ca nu am ajuns nici eu nici Misu la pozele lui Andrei sau a lui Dimi, ca toti avem o camera foto acasa sa ne facem poze era vorba de o simpla discutie intre mine si misu...ce trebuia sa te bagi,sa faci valuri?? te simteai avizat??
sau iti place sa bagi fitile??
Eu zic sa va intalniti si va expuneti problemele fata in fata,barbateste.Luati o hotarare care sa fie in avantajul clubului,lasati orgoliile si interesele deoparte.
scuze ca ma bag in "bucataria" voastra, dar nu imi place ceea ce vad. sunteti o mana de oameni si toata ziua va "scoateti ochii" cu cate ceva. parca sunteti masochisti sau copii. aveti nu unul, ci doi fotografi in club si tot nu e bine. aveti un oras superb cu multe locatii demne de wallpapere, dar tot nu e ok. ati gasit si pe tema fotografiatului, motiv sa va tachinati toata ziua. nici la mine in club nu am facut mereu poze si, daca va uitati, sunt chiar cateva luni decand nu am mai facut poze la intalniri. cu toate astea, nici un coleg nu mi-a reprosat vreodata lucrul asta. prietenii mei au incredere in mine si stiu ca imi fac treaba atunci cand trebuie si este important. daca noi ne intelegem foarte bine, ne distram cand suntem adunati si plecam cu zambetul pe buze de la intalniri, pozele chiar nu mai conteaza.
bine ai zis @tdan08, cum ca in club va intelegeti foarte bine, va distrati si plecati cu zambetul pe buze de la intalniri.
La noi nici nu ne intelegem cum trebuie(in sensul ca nu avem un punct de vedere comun), nici nu ne distram(nimeni nu e receptiv la vre-un gen de distractie de grup) si nici nu plecam cu zambetul pe buze cum ar fi normal. Intalnirile care s-au facut in iarna asta nu au avut nici o consistenta, ci au fost doar niste ocazii de a ne lua la misto unii pe altii, de reprosuri etc. Asta in ciuda ierarhiei sociale a grupului care , din motive de respect, nu fata de membri, ci si fata de tot ceea ce inseamna "comportament social", nu a fost si nici nu este respectata. Am mai spus si cu o pagina in urma motivele care m-au determinat sa nu mai particip la acele"intalniri". Poate in cazul in care se va produce acea scindare, care pana la urma o sa se produca, sa mai reiau activitatea in unul din grupurile(serioasa) care se vor forma.
Voi nu stiti sa fiti prieteni.treaba cu ierarhia nu prea isi are locul,cel putin la Bacau.La Bacau nu conteaza functia,noi am devenit prieteni,ne suportam ironiile,glumele.Deciziile le luam de comun acord.Eu zic ca tot ce conteaza intr-un club e prietenia fara interese.Cand interesele si orgoliile primeaza,se duce totul dr..acului.Sincer eu cunosc vreo 4-5 dintre voi Cristi,Razvanb,gabigalbeaza,poate au fost si altii dar nu-i tin minte.Cristi,cu remarca pentru 1Mai 'sa se ocupe altii de organizare'ai cam dat cu "batul in balta'.Asemenea atitudini nu prea isi au locul intr-un club,unde ar trebuie sa primeze distractia.Tu ca organizator ar trebui sa faci primul pas,impacarea partilor si unitatea clubului.Eu unul cand merg la intalniri spun doar atat 'ma duc sa ma intalnesc cu baietii'.Cristi,poti sa te superi pe mine dar asta e adevarul.
intre-adevar ierarhia nu e ceva de baza intr-un club, dar poate fi un inceput in a avea un punct de plecare spre ceea ce numim activitati comune. interese nu sunt, orgolii, cred ca multe,ironii si glume , aici nu ar fi probleme deloc, dar au si ele o limita.
Plus ca la intalniri se vor discutii despre logane si tehnica, iar acolo nici vorba de asa ceva...
Multi au zis: ma duc sa ma intalnesc cu baietii....dar apoi au mai spus: de ce sa ma intalnesc cu baietii? ca nu gaseau un punct comun in 2 ore de stat pe langa o ceasca de cafea.
nu vreau nici eu sa fie pe primul loc intotdeauna, dar se pare ca a fost lume care ar fi vrut asta. Si daca tot nu am avut nimic in comun de discutat la intalniri , apai despre ce sa discutam? despre nemurire? loganul e singurul lucru care ne-a reunit ......restul e...cancan
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment