Logan Club Piatra Neamt

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• care stadion man?
    cel de linga Mc Donald?
    Last edited by dragos79; 18 May 2010, 21:33.
    sigpic

Comment

• ce-mi place e ca LC Bacau , ii ajung in scurt timp pe cei de la Galati, care dupa mine sunt No. 1 in topul cluburilor cu renume (si la munca si la distractie)

Comment

• Eventual vorbesc si cu Romanul,Angelboy a vandut masina in targul de la bacau si trebuie sa dea vama.

Comment

• Originally posted by dragosvintila View Post
          care stadion man?
          cel de linga Mc Donald?

da. cel de langa mc donald si spital
          sigpic

Comment

• hai ca o sa contactam clubulletul vostru cdaca e sa venim pana acolo. chiar si pentru 1 ora. daca e sa iesiti la gratar, venim dupa voi, ne luam GPS-ul

Comment

• pai tinem legatura ...poate facem o intilnire pe Duminica!!!
              poate sigur !!
              da-mi un nr de tel pe PM si organizam ceva!!
              apropo gasiti o balta unde se ia si peste
              Cit tine de adalmas-ul masinii sa se tina ca trebe sa fie udata masina(tranzactia)
              Last edited by dragos79; 18 May 2010, 21:47.
              sigpic

Comment

• Originally posted by dragosvintila View Post
                care stadion man?
                cel de linga Mc Donald?
                Alt stadion nu avem,restul sunt terenuri de fotbal.

Comment

• 1.In poza 2 sunt masinile
                  2.Keep on dreaming
                  3.Tare as vrea sa o vad si pe asta.....caci acu 2 sapt tot asa ai spus (intalnirea la Bacau)

Si 4.Cand or fi bani de drumetii....vor fi drumetii.
                  Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• O noua invitatie,va asteptam http://www.loganclub.ro/forum/showpo...9&postcount=74

Comment

• sory ca nu am putut ajunge la intalnire Cristi
                      :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Buna fratilor,am fost sambata 22 mai pe la voi prin oras si speram sa ma intalnesc cu vreun membru..........dar cu greu am dat de unu si dupa ceva stres cu sirena si-a dat seama,pe aceasta cale imi cer scuze daca l-am deranjat.
                        Am avut o nunta la Nefertiti parca ............
                        Poate tura viitoare voi fi mai norocos.
                        Cu restect.Steel
                        sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Nu-i nimic Paul.......a fost duminica pt familie la toti. Oricum, m-am vazut cu Geo la mine de la 21.30 pana la 23.30. Printre discutii..am ascultat si rusii la statia lui.

Steel..nu stiu pe cine ai claxonat....dar trebuia sa ne anunti din timp ca vii pe la noi...caci imi faceam timp sa ne vedem la o mica barfa...(cred ca mai ai nr meu..nu?!)

Comment

• crezi ca indiferenta de care dai dovada sau hai sa-i spun superioritate , ma face sa renunt?
                            Nu..... ba dimpotriva.
                            Ti-am mai spus, ca in acest caz vei pierde.
                            Nu ai ce sa mai cauti pe aceasta sectiune de discutii, in primul rand ca nu te implici in nimic si in al doilea rand faci nota discordanta in peisaj.
                            Faptul ca esti scris cu albastru nu iti da nici un drept sa stergi posturile celorlalti, posturi care au rostul de a forma un club in Piatra , nu un grup ascuns , fara reguli, fara nimic.
                            Te mai anunt ca toate mesajele de pe thread vor fi trimise tuturor cluburilor si organizatorilor , asta in cazut ca te pune draq sa le mai stergi.

Comment

• AM sa va rog a nu mai polua acest threat, cu discutii gen mess.
                              Acest threat este numai pentru intalnirile Logan Club Piatra Neamt, intalniri ce au loc fara a fi voi prezenti. Pentru alte discutii aveti aici loc liber a discuta.

Comment

• ce ar fi sa nu mai poluezi tu acest forum cu ideile tale despre ce inseamna club.
                                Poate nu ai vazut ca intalnirile si evidenta lor le-am tinut eu, tu nici macar nu ai rezolvat ceva
                                Intalnirile Logan Club Neamt o sa aiba loc, fara prezenta ta si a celorlalti care nu agreati ideea de club. Asa ca nu-mi spune mie sau noua cum sta treaba....
                                Deocamdata organizam clubul/......
                                Last edited by mike26ro; 29 May 2010, 12:22.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google