nu mai retin exact cum se numeste, dar e un fel de resetare a parametrilor din ECU legati de accelerare. Am decuplat borna de la baterie si am lasat-o asa vreo 20 de minute, apoi am cuplat-o si in drum spre casa, am dus-o cu a treia pana la 90 apoi am lasat-o sa curga pana la 20 km/h. Eu aveam o problema cu masina, nu prea se ducea mai mult de 140 km/h. Dupa treaba asta am reusit sa ating 160
Logan Club Piatra Neamt
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Salut baieti. Sunt ceva mai nou pe forum pe la voi. Nu pra am avut rabdare sa citesc toate paginile pe care le-ati umplut voi.. dar din cae am citit reiese faptul ca intamnirile se defasoara sambata la 20 la stadion nu? Mi-ar face placeresa trec si eu pe la o intalnire daca se poate.
Comment
-
ce mai Cristi, pierzi membri? sau te oftici? Cine iti da dreptul sa zici ca nu exista?
Hai sa vad consecintele de care vorbesti. Si apoi iti arat si eu consecintele de care am vorbit eu.
Andrei, scuze pt ieri, dar niste pb de sanatate m-au facut sa nu pot veni , nici macar sa intru pe net sau mes sa vorbim. .E prima oara cand se intampla si ultima.
Clubul nr 2 va exista atata timp cat vom exista si noi in piatra neamt. Si chiar nu e necesar sa afle cineva de pe aici pe forum care si cum ne intalnim noi. nu au decat sa se uite printre gard daca vor sa ne vada.
poate ma enervez si mai fac 2 cluburi :sandero si duster.Last edited by mike26ro; 2 July 2010, 08:35.
Comment
-
Mi-am zis ca nu mai scriu, dar... Mihai, chiar nu se poate fara sa ataci putin? Aseara am fost mai multi la Plus. Am incercat... Ori noi la voi, ori voi la noi... Dar nu prea am avut cu cine... Spui de ideea de club, a carui organizator te erijezi, si nu stiu cum o poti face atata vreme cat scuza pentru lipsa de la intalnire survine intalnirii... Nu stiu sa existe cineva care sa va fi eliminat, pe vreo unul, din clubul initial. Ideea este ca, din ce vad, va comportati toti ca niste copii frustrati carora li s-au luat jucariile sau care fac gasti si gastiulite.
Nu inteleg, ai vrut vreodata sa vii dupa ora 23, ti-ai exprimat opinia si ai fost refuzat? Deci eu unul nu mai inteleg nimic... Ai solicitat parerea vreo unuia din noi si nu ai primit-o?
Sper sa va maturizati, sa lasati concurentele boss-ianicesti la spate si sa faceti in asa fel incat relatia de prietenie sa primeze.
M-am inscris in acest club din dorinta de a invata cate ceva de la fiecare si, daca se poate, sa invat si eu pe altii la randul meu! Se pare ca cei cu care s-a putut face acest lucru sunt cei cu care ma si intalnesc mai des. Asta nu inseamna ca daca s-a hotarat o zi de intalnire nu am venit la ea pentru ca...(n motive)
Apoi, daca am facut misto de unul sau de altul, accept si ideea ca voi deveni si eu motiv de ras pentru altii... Ca sa nu mai spun ca daca, "am atacat" pe cineva, atunci, in mod sigur o voi pati si eu... Iar daca mi s-a cerut ajutor si nu l-am dat sau am dat raspunsuri ireale, in mod sigur am sa patesc la fel. Pe forum nu am mai publica nimic, deoarece discutiile purtate pana acum nu au facut altceva decat sa arate ca ati vrea sa vi se schimbe satusul din incepator, in avansat... etc...
In concluzie, haideti sa incercam sa ne comportam matur si sa nu transformam o mica neintelegere, o rufa murdara spalata in publicOamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic
Comment
-
Cei care nu participa la intalnirile locale ale Logan CLUB Piatra Neamt, ii rog a-si pastra comentariile pentru ei insisi, si sa abereze in alta parte. PEntru orice membru al forumului, care are altceva de discutat inafara de discutiile implicate pentru/cu si despre intalniri, au aceasta sectiune disponibila.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
ai sters dreptul meu la replica? da frumos iti mai sta.
De fapt te stie lumea, asa ca nu-mi mai fac griji in privinta ta. Ti-ai gasit menirea pe acest forum: sa stergi posturi si sa raportezi abuzuri fictive. sa dai bine la verzi cred.
Oricum ma doare-n pix de ce faci si ce rezolvi....se vede ca n-ai pic de vana in tine, prestatiile si informatiile pe care le dai pe aiai sunt de tot rahatul.
Comment
-
Final de CaMPIONAT
Daca tot a fost meciul aseara, si cum la Rompetrol nu a mers televizorul (la stricat Luci), ne-am hotarat a merge in aer liber a vedea finala. ZIs si facut..
Asta-i atmosfera grupului.....hotaram impreuna, facem impreuna.
Locatia pt cei care nu o stiu...daca-i meci, meci sa fie vizionat la Stadionul Municipal Ceahlaul Piatra NEamt.Attached Files- DSC00982.JPG (945.3 KB, 171 views)
- DSC00983.JPG (801.4 KB, 159 views)
- DSC00984.JPG (1.40 MB, 156 views)
- DSC00985.JPG (798.3 KB, 146 views)
- Fotografie0445.jpg (144.6 KB, 138 views)
- Fotografie0446.jpg (139.1 KB, 36 views)
- Fotografie0447.jpg (99.8 KB, 32 views)
- Fotografie0448.jpg (128.0 KB, 35 views)
- Fotografie0449.jpg (115.4 KB, 36 views)
- Fotografie0450.jpg (139.4 KB, 41 views)
- Fotografie0451.jpg (124.8 KB, 42 views)
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Nou pe aici :"> !!!!
Urmatoarea intalnire ????
Comment
Comment