Cafenea-discutii Despre Orice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mersi licuta ...Dar nu-mi mai trebuie m-am lasat la mana mea....E veche treaba!! Mersi oricum!!
    sigpic

Comment

• In sfarsit aud unu' insurat care s-a lasat la "mana lui" )

Comment

• nu te gindi la prostii mosule!!!
        Last edited by valeriuciprian; 7 November 2008, 17:27.
        sigpic

Comment

• Ei nu...Stiu eu...
          Paul...Nu mai zici nik?

Comment

• I-a sa imi spune-ti si mie de unde fac rost de o bagheta cu leguri in V sa fac si eu lucrul acesta...http://www.youtube.com/watch?v=KM2u7lWscKg
            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Mda ...E misto V-ul ala dar nu cred ca ai sa gasesti as ceva pe la noi! Vorbeste cu tipul din videoclip poate te ajuta el) )
              sigpic

Comment

• Nu-mi esti de ajutor asa..Vreau solutii plauzibile......Caci orice se poate face.Astept idei..
                cineva deja mi-a dat-o...Dar vreau ceva mai bun si mai rapid.
                Pot sa fac comanda de acea banda cu leduri de pe ent,banda ce poate fi taiata si modelata..Dar trebuie lipite fire imapoi pe acea banda,si sincer nu ma pasioneaza acest lucru. Eu vreau banda in V deja pregatita cu fire cu tot,gata pt montaj. IDEI????
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Apropo vind plasma pentru schimbatorul de viteze.Pret 25 ron noua. Pentru cei ce nu stiu cum arata am sa revin maine cu o poza!!
                  sigpic

Comment

• Te ai lasat pagupas ai inceput sa vezi schimbatorul mai bine?
                    :smokespliff:.....UNUL CU DE TOATE...:smokespliff:

Comment

• Nu...Dar nu ma mai pasioneaza treaba cu maneta!! Plus ca nu am timp sa umblu pentru masina!! apropo ce ai mai rezolvat cu tipul cu renault?? a schimbat ceva??
                      sigpic

Comment

• Paul, ai vreo solutie la problema mea?

Comment

• Gaseste Paul o solutie.....Ca e baiat descurcaret !!!
                          sigpic

Comment

• Intrebare.Exista oare vreun Logan la care sa se deschida toate 4 geamurile(electrice) cand rasucesti cheia in dreapta..Si sa se ridice cand rasucesti cheia in stanga.De ex la masinile din VAG. Skoda,Audi..La astea merg Ce modificari trebuie facute pt treaba asta?
                            Cumpar volan de Duster

Comment

• Pai chiar vezi treaba asta necesara, acuma in prag de iarna?

Comment

• Care stie ce cheie este la busonul de ulei ? Adica de ce cheie e nevoie sa scimbi uleiu la un logan ?
                                Degeaba gandesti daca esti prost!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google