Cafenea-discutii Despre Orice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• avea succcccc !! am vazut eu cu ochii mei )
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• fie si un lup mincat de oaie
      sigpic

Comment

• Suc sa fie...sau bere fara alcool?!....Da tu de ce nu ai oprit !!!!!! iti dadeam si tie din paharul meu..:P

Andrei...filtru il gasesti la pretul de 65 lei....la yona expert, sau la razvan la magazin, sau la alte magazine cu produse specific pentru logan. Nu costa mai mult de 75 de lei..sa nu iei teapa. Cel cu carbon costa intre 50-65 lei. Nu merita, mai bine itit pui de cel normal
        Last edited by cristi3775; 31 July 2009, 18:02. Reason: Automerged Doublepost
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Multumesc pentru raspuns cristi ! Pretul de 82 lei era la magazinul chiar de langa razvan (Frontal daca nu ma insel). Razvan nu era la magazin si era altcineva care a spus ca nu are. O sa mai incerc cand e el. Ne intalnim sigur sambata asta care vine !!! Mi-e dor sa va mai vad.
          sigpic
          LOGAN CLUB Piatra Neamt

Comment

• voi va intalniti seara la "fulgere " ?
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Dragi colegi, LoganClub Bacau va invita la a V-a intalnire regionala pe 27 septembrie. Va rugam sa va anuntati prezenta aici

Comment

• Are cineva sa`mi imprumute pentru cateva zile ( contracost evident) un portbagaj de bicicleta in genul astuia din poza? platesc bine multumesc!
                Attached Files
                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

• care-mi aduce si mie un arc de la usa rezervorului de combustibil?

ala in forma de omega . "mi-a sarit" pe la dealer cand am lasat masina acolo. dar mi-am dat seama prea tarziu

Comment

• Vb cu gabi la intalnire..:d...se ocupa baietii de asa ceva..

Comment

• Jockere.....sambata fusei pana la Bucale...si poposis la Buzau sa pap ceva....Nu ma vazui?!
                      Atentie mare ca vin si joi.. pana la voi..asa scurt.

Comment

• Bucuresteeeni, ascundeti femeile, otraviti fantanele, vine cristi in bucuresti!!!

sigpic

Comment

• a fost o coincidenta bre ca te-am vazut atunci.. Nu ma uit dupa avioane mereu Drumuri bune sa ai! daca intarzii pana seara te asteptam la un fulger !
                          sigpic

Comment

• Care cristi ?

Al 3775-lea cristi ? sau care ?

E vreo valoare ?

Glumesc.....dar cu ce ocazie pe la Bucale ?
                            No Stress !
                            http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

• Pana la otopeni City.....nu intru in capitala. Duminica, a fost cat pe ce sa ma plimb oleak pe Kisselef.....dar nu a fost sa fie. Cu alta ocazie poate.
                              Alo bre......lasa-ti fantanile.....bine ca beau suc. Cat despre fumei...am 2 deja..crezi ca imi mai trebuie.?1 prietenii stiu de ce

Comment

• Sa nu intri in Bucale ca te musca LCB )
                                Deci daca te prind pe GPS sau pe statia CB , ne certam )
                                No Stress !
                                http://www.youtube.com/watch?v=ozV_vWXZgZY

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google