If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
N-a, eu ti-am spus parerea mea. Faci cum crezi tu ca e cel mai bine. dar daca cauti sa iesi cat mai ieftin la manopera, incearca la omu asta, ca face treaba super,mai ales ca vii cu piesele tale.
uite eu, fac "revizia" la el de la 45.000..si deja am 70.000,si de cate ori am avut probleme, mi-a raspuns prompt.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Scuze ca ma bag in seama,voi tineti masinile la panoplie?2004-30000km,si tu Dragos doar 23000 in 3 ani? Eu din noiembrie 2008 am 25000km,scoate-ti-le fratilor la drum,nu le tineti in fata blocului sau garaj.
De ce nu o scot la plimbare? Simplu ,detin inca o masina(o folosesc pe cea de la servici)
Posturile voastre de pe sectiunea intalniri, au fost mutate aici, deoarece acele discutii, nu intra in categoria intalnirilor membrilor LC Piatra NEamt.
Aici discutati despre ce vreti voi, de asta este acest threat.
Legat de clubul asta a Loganistilor din Piatra Neamt, exista oficial, cand au loc intalnirile? Poate prin iulie incolo ma inscriu si eu in clubul asta daca e ceva serios.
Intalnirile se tin duminica seara incepand cu orele 20.00 (dupa ce vine lumea de la gratar/tara/rude/somnul de frumusete ..etc) la benzinaria OMV de pe Calea Romanului.
Detalii despre intalniri le gasesti aici
Legat de clubul asta a Loganistilor din Piatra Neamt, exista oficial, cand au loc intalnirile? Poate prin iulie incolo ma inscriu si eu in clubul asta daca e ceva serios.
Iar in cazut in care doresti sa intri intr-un club adevarat, cu reguli si cu initiativa , care respecta si promoveaza marca (nu o denigreaza) si care nu in ultimul rand fac o pasiune din ceea ce inseamna automobile, atunci te invit sa treci de partea noastra.
Acum sa inteleg ca sunt 2 cluburi in oras? pfff...ar fi bine sa va impacati, si ramana doar un club care sa-si merite numele. Asa daca se ajunge la 2 cluburi o sa fie mereu o rivalitate ca intre 2 bande de cartier.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment