Cafenea-discutii Despre Orice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N-a, eu ti-am spus parerea mea. Faci cum crezi tu ca e cel mai bine. dar daca cauti sa iesi cat mai ieftin la manopera, incearca la omu asta, ca face treaba super,mai ales ca vii cu piesele tale.
    uite eu, fac "revizia" la el de la 45.000..si deja am 70.000,si de cate ori am avut probleme, mi-a raspuns prompt.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Originally posted by KELBURTOS View Post
      Scuze ca ma bag in seama,voi tineti masinile la panoplie?2004-30000km,si tu Dragos doar 23000 in 3 ani? Eu din noiembrie 2008 am 25000km,scoate-ti-le fratilor la drum,nu le tineti in fata blocului sau garaj.
      De ce nu o scot la plimbare? Simplu ,detin inca o masina(o folosesc pe cea de la servici)
      AC/DC- RIDE ON

Comment

• Despre Cosamira Service sau AutoGrup, ce puteti spune?

Comment

• Cafenea-discutii Despre Orice

ma abtin ca sunt satul de comentarii nesarate din partea altora
          sigpic

Comment

• oK. Lasa comentariile
            deci vii si tu saptamana viitoare la intalnire, daca tot vin si baietii in "negru" Vad ca au initiativa nu gluma.....
            Last edited by mike26ro; 27 May 2010, 14:12.

Comment

• pai weekendul asta chiar nu pot sti tu de ce,dar mai vorbim ca nu e nimik de pierdut...
              Last edited by dragos79; 27 May 2010, 14:58.
              sigpic

Comment

• ma lasi iar singur.....
                Cand pleci Duminica?

Comment

• pai pe la 6 seara..
                  sigpic

Comment

• Posturile voastre de pe sectiunea intalniri, au fost mutate aici, deoarece acele discutii, nu intra in categoria intalnirilor membrilor LC Piatra NEamt.
                    Aici discutati despre ce vreti voi, de asta este acest threat.

Comment

• bine ca intra ale tale ,
                      Apai chiar ca fac pe mine de ras.....oare nici un membru din staff-ul forumului nu vede aberatiile astea de pe aici?

Comment

• Legat de clubul asta a Loganistilor din Piatra Neamt, exista oficial, cand au loc intalnirile? Poate prin iulie incolo ma inscriu si eu in clubul asta daca e ceva serios.

Comment

• Intalnirile se tin duminica seara incepand cu orele 20.00 (dupa ce vine lumea de la gratar/tara/rude/somnul de frumusete ..etc) la benzinaria OMV de pe Calea Romanului.
                          Detalii despre intalniri le gasesti aici

Comment

• Originally posted by ham04 View Post
                            Legat de clubul asta a Loganistilor din Piatra Neamt, exista oficial, cand au loc intalnirile? Poate prin iulie incolo ma inscriu si eu in clubul asta daca e ceva serios.
                            Iar in cazut in care doresti sa intri intr-un club adevarat, cu reguli si cu initiativa , care respecta si promoveaza marca (nu o denigreaza) si care nu in ultimul rand fac o pasiune din ceea ce inseamna automobile, atunci te invit sa treci de partea noastra.

Comment

• Acum sa inteleg ca sunt 2 cluburi in oras? pfff...ar fi bine sa va impacati, si ramana doar un club care sa-si merite numele. Asa daca se ajunge la 2 cluburi o sa fie mereu o rivalitate ca intre 2 bande de cartier.

Comment

• Nu are cum sa fie 2 LC Neamt...asta te asigur eu. Oricum pana te hotarasti tu sa vii la vreo intalnire...se vor mai intampla multe.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google