Deocamdata nu am cum sa vin la nici o intalnire pt ca sunt in perioada de sesiune si mai am si licenta de dat...deci dupa 5 iulie o sa fiu prin zona
Cafenea-discutii Despre Orice
Collapse
X
-
2 cluburi? Si la Piatra? Cristi, asa ceva nu trebuie sa se intample. Ar fi o mare greseala. Ganditi-va un pic numai, la orasele ale caror cluburi s-au despartit:
- Iasi - aproape ca nu mai exista pe forumul asta
- Galati - am ramas 10-15% ca numar de membri
- Brasov - acum sunt in durerile despartirilor, certuri, vb grele, etc.
Stati uniti fratilor, stati uniti! Schimbati-va, rotiti-va la shefie, certati-va cat vreti dar nu va despartiti. Ca e pacat de munca celor care au creat clubul asta. Si-apoi toata lumea se desparte, dar de unit s-au vreunii? Da' ce's prosti, romanii nooooo, noi sa ne despartim, ca suntem mai puternici, mai putini dar buni, etc. ... vrajeli de 2 lei, care nu fac decat sa distruga un club.
Ce-am vrut sa zic? Unitatea da forta grupului!
Comment
-
...nu...nu tinem contabilitatea pe caiet..deci stai linistit. La intalnire vii din pura ta vointa, vii pentru a-ti face alti prietenipe care ii ai deja...vi ca sa aflii mai multe despre masina...asta in caz ca ai vrea sa faci ceva pe la ea, si nu stii cum sa incepi, si cel mai important...vii pentru ca iti place atmosfera.
PS:...nu avem "grade" intre noi....asta ca sa nu mai sugereze altii astfel de aberatii. Forumul e forum, intalnirea e altceva.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by cristi3775 View PostTocmai asta e si ideea, nu pot coexista 2 cluburi de acelasi profil/plan, in acelasi oras. Nu s-ar cuveni. De aceea se vor lua masuri a fi si ramane doar un singur Logan Club Piatra Neamt.
Asta va fi grija mea principala, in afara de familie.
Nivelul la care o sa ma implic va fi fara precedent, asa ca .....
Nu exclud aici nici crearea unui forum separat....
Cine vrea nu are decat sa se afilieze la cel in care se simte cel mai bine.
Nu vreau sa descopar mortii , dar cand am fost orb si prost si mi-au fost dezvaluite unele idei si conceptii ale unor membri, idei care m-au facut sa fiu privit ca fiind cel vinovat de unele treburi, atunci chiar am luat "foc".
PS: Daca nu s-a putut sa fie un club unit asta e. Destramare sau unitate, doua lucruri distincte pentru care voi lupta in continuare. Orice incercare de a ne impiedica formarea clubului va avea consecinte.Last edited by mike26ro; 29 May 2010, 17:11.
Comment
-
Originally posted by mike26ro View Postba vor exista 2 cluburi, si asta cat de curand.
Asta va fi grija mea principala, in afara de familie.
Nivelul la care o sa ma implic va fi fara precedent, asa ca .....
Nu exclud aici nici crearea unui forum separat....
Cine vrea nu are decat sa se afilieze la cel in care se simte cel mai bine.
Nu vreau sa descopar mortii , dar cand am fost orb si prost si mi-au fost dezvaluite unele idei si conceptii ale unor membri, idei care m-au facut sa fiu privit ca fiind cel vinovat de unele treburi, atunci chiar am luat "foc".
PS: Daca nu s-a putut sa fie un club unit asta e. Destramare sau unitate, doua lucruri distincte pentru care voi lupta in continuare. Orice incercare de a ne impiedica formarea clubului va avea consecinte.Last edited by KELBURTOS; 30 May 2010, 19:42.
Comment
Comment