La photoshop mai conteaza si selctiile tre sa mergi incet cu mouse-ul sa nu iasa ca din topor
Virtual Tuning
Collapse
X
-
-
sal cine ma poate ajuta si pe mine sa puna jantele astea pe masina (daca se poate , alte poze nu am sa pun ) multumesc
Comment
-
-
vdmihai mai am o rugaminte mai poti sa imi pui jantele astea pe masina ca celelalte nu se mai fabrica ms multAttached FilesLast edited by razva22ar; 22 December 2009, 20:58.
Comment
-
acuma am gasit poza cu astea ca sunt asemanatoare cu alea de bmw deci cine ma poate ajuta sa imi puna jantele astea pe masina !!!
Comment
-
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste modificari?! As dori daca poate, o alta culoare (diferite nuante, sau combinatii de culori)
As vrea modificat pragurile,astfel incat sa pastreze oarecum linia masinii,de la spoilerul fata pana la cel spate..
Eventual un eleron, dar ceva soft..si un set de jante...ceva wolfrace kendo Black, negre cu marginea cromata.
Rog a se respecta cererile.Last edited by cristi3775; 15 March 2010, 18:31.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by vyp75 View Postce se poate face?
sper sa iti placaAttached Files
Comment
-
am o rugaminte pentru cei care se pricep. as vrea sa imi pun "un fel de pleoape " facute din autocolant , nu vreau pleoape ca sa imi sara la viteza sau sa nu le pot da jos etc. am vazut la un golf 4 , bine ca acolo e simplu dar aici nu stiu cum sa fac, sa pun si pe semnalizare sau nu.. se poate un mic ajutor?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
data viitoare posteaza pozele pe topicul de mai jos, acolo te ajuta mai multi oameni, e topic de tuning virtual la cerere
kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan
vad ca ai masina verde cameleon, ca a mea. iti atasez si o poza cu loganul meu, sa vezi mai bine cum arata in realitate cu pleoape.Last edited by bro; 17 April 2010, 12:58.
Comment
-
@bro, merci mult, dar nu prea vreau cu pleoape, am zis de ce, prea tare ma complic ( sa nu mai zic ca tre sa le si vopsesc )))) ) am sa postez acolo, abia acu am vazut ca e pe lc p neamt." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Cineva poate sa ma ajuta cu "montarea" stopurilor pe masina?
Multumesc anticipat.Attached Files
Comment
Comment