Originally posted by viorelu
View Post
Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.
Collapse
X
-
gresit. sunt pe alese in rromania
o veste buna... (?)
Comment
-
...parca dany_av avea talonul schimbat...
Originally posted by costyn955 View Posto veste buna... (?)
http://www.automarket.ro/stiri/asigu...lui-27390.html
Comment
-
Last edited by costyn955; 22 January 2010, 10:20.
Comment
-
ar trebui facut un protest impotriva guvernantilor sa nu mai platim rovinieta sau orice alceva atragand privirile asupra drumurilor din romania.....daca nu am avut autostrazi si nici nu vom avea cine stie ce, macar sa intretina drumurile pe care le au....cel putin in pitesti sapa in mijlocul drumului ,pun pamant si lasa asa 2 3 saptamani ,intre timp gaura se adanceste si asa avem crater....
Comment
-
Poi se intampla in seara asta cam pe la 21.00...Marsul/protestul a fost anuntat demult la radioZU....undeva pe A2...
Comment
-
da, felicitari diesssel!, adevarul este ca majoritatea celor care au logan(adica preturi accesibile tuturor) intodeauna cad victime"cunosc cazuri" iar cei care au super masini sunt cei care majoritatea nu cunosc legislatie si nici macar semnele de circulatie, scapa usor cu pile, cunostinte si relatii iar din cauza lor cadem si noi victime, ei au banul noi avem loganu! si in alt caz de exemplu..tu ai culoare verde iar cel din stanga trece pe rosu si intra in tine(fiind regulamentar) iar politistul da vina pe cel care a plecat de pe verde...precum ca a plecat foarte repede....e de plans dar si de ras!, banu frate diesssel, banu!
apropo de taxe...imi vine impozitul pe masina 1.5 diesel 180 de lei, cand la casa platesc 84 de lei, nici eu nu inteleg, nici altiilipsa text
Comment
Comment