Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mda...
    spre "bucuria" mea (si a celor care sperau sa se intample asta) dupa disparitia giratoriului de la electrica dobitocii astia nu au fost in stare sa retraseze benzile la urcare dispre rectorat si tot pe contrasens te tz cand urci spre craiovei si dai nas in nas cu aia de coboara si fac stanga spre centru... ce cretini...

Comment

• Senzatie))
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• Atentie la noul RADAR
        Attached Files
        prost.

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
          Atentie la noul RADAR
          Mda, pai cine sa aibe bani pe frigurile astea decat politia romana. Asta cat costa tot 70.000?

Comment

• minim am zis))))
            prost.

Comment

• mi se pare normal, doar e de teren

Comment

• ATENTIE MEGA FILTRU LA MARACINENI!!!!...se opreste tot
                prost.

Comment

• Da-le incolo de radare,pe mine nu m-a luat niciunu prin Pitesti...de cand ii caut.Numai prin afara judetului am luat amenzi

Comment

• deci chiar ca in afara orasului. ce am gasit azi pe drum pana la cruj si inapoi... pffffffffff... miii si mii de verzisori. erau radare la maxim 3-4 sate si colectii de masini facute praf in diverse accidente care de care mai urate. vreo 4 tiruri facute praf, rasturnate etc

P.S. statia emisie-receptie face toti banii la drumuri mai lungi. eu am avut una imprumutata si pot spune ca azi cel putin am scos inca o data banii pe ea de cate radare ma scapat

Comment

• @costyn intrebare de newbie cu statia prinzi frecventa verzisorilor sau te anunta cineva din fata?

p.s.: mi se vede avataru? ca nu stiu de ce nu apare..
                      Last edited by hack23; 17 October 2010, 23:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• daca e ilegala da....
                        ..ne se vede avataru
                        prost.

Comment

• @hack exact cum a zis DISSSEL, e cam ilegal sa intri pe frecventa politiei dar nu imposibil. de anuntat te anunta in special tir-istii si toti ceilalti de pe "turisme" care au statii montate, bine ca sunt f multi (in special femei) care au statie doar sa asculte nu se baga in discutii si dat informatii din trafic. uimitor ca f putini dau blitzuri in trafic chiar daca abea au trecut pe langa "MCV"-uri asa ca... daca te pui in baza altora ristii sa "cheletuiesti" neanuntat niste bani sau mai rau sa ramai fara "abecadar". nu a fost o intrebare de "newbie" cum zici tu, eu sunt de parere ca nu e nici o rusine sa intrebi ce nu stii sau ce nu ti-e clar decat sa te dai ca stii (pana la proba contrarie), iar cat am raspunsuri la intrebari le dau cu cea mai mare placere oricui

Comment

• scuze, dar nu merge sa dau edit la postul celalalt :-D
                            mersi amandurora
                            eu pan' acu n-am fost oprit decat o data, verificare de rutina )
                            aveti idee daca se mai verifica trusa/extinctorul etc? (in general)

Comment

• bineinteles, alea raman ca "rezerve" pt cand nu are pt ce te lua )
                              ideal e cand nu te opreste

Comment

• Nu aveţi cauciucuri de iarnă, nu circulaţi pe drumurile publice. Asta vor parlamentarii care au introdus în Codul Rutier obligativitatea ca toţi şoferii să-şi echipeze corespunzător maşinile pentru sezonul rece. Libertatea vă informează cât vă costă anvelopele de iarnă. Preţurile diferă în funcţie de dimensiunile anvelopei şi de marcă.

Cât plătiţi în hipermarketuri

Dacă vă cumpăraţi anvelope din marile magazine, avantajul este că puteţi urmări promoţiile. Astfel, în aceste zile, în hipermarketurile Selgros din Bucureşti şi din ţară, cauciucurile de iarnă au preţuri cuprinse între 161 de lei şi 446 de lei/bucată. Şi în hipermarketurile Carrefour găsim oferte promoţionale la anvelopele de iarnă. Ele costă între 125 şi 334 de lei/bucată. Promoţia va ţine până pe 8 noiembrie. La magazinele Cora, cauciucurile costă între 160 de lei şi 460 de lei/bucată.

Cât daţi la magazinele online

Dacă nu aveţi timp să mergeţi la service sau în marile magazine, cauciucurile le puteţi comanda de acasă sau de la serviciu, online. Pe www.anve locom.ro, de exemplu, găsiţi anvelope cu preţuri cuprinse între 116 lei şi 1.245 de lei/bucată. Pe site-ul nico-tyres.ro vă puteţi achiziţiona anvelope de iarnă cu preţuri cuprinse între 110 lei şi 1.500 de lei/bucată.

Cât ni se cere în service-urile auto

Dacă vreţi să cumpăraţi anvelopele din service-uri auto, căutaţi firmele care vă oferă gratuit demontarea cauciucurilor de vară şi montarea celor de iarnă. La service-ul auto Chem Traders SRL, situat pe Şoseaua Olteniţei nr. 223, din Bucureşti, de exemplu, se oferă astfel de gratuităţi dacă anvelopele sunt cumpărate tot de acolo.

În cazul în care veniţi cu pneuri achiziţionate din altă parte şi vreţi doar să le montaţi aici, trebuie să plătiţi 10 lei/bucată, plus 13 lei pentru echilibratul roţilor. Preţurile anvelopelor de iarnă sunt cuprinse între 199 de lei şi 699 de lei. La service-ul Primat Gold, de pe şos. Odăii nr. 193-195, puteţi cumpăra cauciucuri de iarnă cu preţuri cuprinse între 190 de lei şi 1.897 de lei/bucata. Montajul şi echilibrarea costă între 20 de lei şi 60 de lei/anvelopă
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google