) horoscopu'
Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.
Collapse
X
-
Eu de vro 3ani am toba sport pe masina si nu m-a oprit nimeni de ea.Si se aude destul de tare la mine.
Mai e si dupa noroc.
Comment
-
-
-
Originally posted by alexutzu View Postmai nebunie e cand asculta toba la mine sa vezi atunci recital)))
aline in uichend daca sunt liber poate dau o fuga pana in mioveni sa vad si eu cum merge tocatoru
ba manacami-ai...am zis ca daca sunt liber...si daca ala la mine e fff mare...crezi ca nu as vrea sa vin la intalniri da daca serviciul nu-mi permite..
nu vrei ma nu ne mai tromboni))))
Originally posted by al!n View PostEu de vro 3ani am toba sport pe masina si nu m-a oprit nimeni de ea.Si se aude destul de tare la mine.
Mai e si dupa noroc.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
deci, concluzii rapide:
- romania tara tiganilor - da, sau cel putin cat de curand devenim minoritari
- romania tara in care daca te uiti urat la un tigan (asa cum zice si jeremy) ai sanse sa ai parte de la injuratoru la lucruri mai grave pana la popa - da!
- locatia era intre pitesti si curtea de arges? - da, decat ca au fost magari si nu au tinut drumul drept si la merisani s-au bagat stanga si au intrat in cuibu' lor.
- romania tara in care tiganii au mai multe drepturi ca romanii? - o da! parca pentru aia nici nu exista legi
deci, ce au dat aia in filmare vad zi de zi pe oriunde ma duc prin tara, in special in zonele turistice! deci asta e minunata tara in care traim, sper ca asteroidu ala sa nu mai intarzaie mult...macar se mareste marea neagra, avem mai mult litoral , sau au si ungurii iesire la mare apoi
Comment
Comment