Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ) horoscopu'
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• Eu de vro 3ani am toba sport pe masina si nu m-a oprit nimeni de ea.Si se aude destul de tare la mine.
      Mai e si dupa noroc.
      AG 16 Y M A

Comment

• in mod sigur cand treci pe langa politie nu ii dai talpa ci o lasi in inertie )
        Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• Pai asta e normal.Calcat ambreiju sau scos pe liber.
          AG 16 Y M A

Comment

• mai nebunie e cand asculta toba la mine sa vezi atunci recital)))
            aline in uichend daca sunt liber poate dau o fuga pana in mioveni sa vad si eu cum merge tocatoru
            low....&.....slow

Comment

• Ma suni alexe si daca sunt acasa dam o tura.
              AG 16 Y M A

Comment

• Originally posted by alexutzu View Post
                mai nebunie e cand asculta toba la mine sa vezi atunci recital)))
                aline in uichend daca sunt liber poate dau o fuga pana in mioveni sa vad si eu cum merge tocatoru
                ..asa asa ...du te la mioveni ..pe la noi nu mai vii...mai induci si lume in eroare ....auzi intalnirea duminica la 18 ?!.))))....ce organizator esti ma tu)))))))))
                ba manacami-ai...am zis ca daca sunt liber...si daca ala la mine e fff mare...crezi ca nu as vrea sa vin la intalniri da daca serviciul nu-mi permite..
                nu vrei ma nu ne mai tromboni))))

Originally posted by al!n View Post
                Eu de vro 3ani am toba sport pe masina si nu m-a oprit nimeni de ea.Si se aude destul de tare la mine.
                Mai e si dupa noroc.
                eu fac 5 ani de cand port toba sport ....
                Last edited by DISSSEL; 21 July 2011, 10:14. Reason: Automerged Doublepost
                prost.

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                  eu fac 5 ani de cand port toba sport ....
                  asa mult a trecut de cand am suportat-o pana la mare si inapoi de mi-au huruit urechile si doua zile dupa???

Comment

• eu fac 5 ani de cand port toba sport ....[/QUOTE]

la cat o scoti din parcare petricaaa)) nici peste 10 nu te ia militia )

Comment

• razi tu razi Harap alb)))))
                      prost.

Comment

• TOP GEAR - Romania. Un alt atac axiologic asupra României.I-am primit cu bratele deschise si i-am iubit ca au venit la noi. Le-am permis sa se joace cu masi...

Adevaratl mesaj al celor de la top gear dupa vizita din romania

UrmaritI tot filmuletul...este ffffoarte interesant
                        Last edited by DISSSEL; 16 August 2011, 02:12. Reason: Automerged Doublepost
                        prost.

Comment

• deci, concluzii rapide:

- romania tara tiganilor - da, sau cel putin cat de curand devenim minoritari

- romania tara in care daca te uiti urat la un tigan (asa cum zice si jeremy) ai sanse sa ai parte de la injuratoru la lucruri mai grave pana la popa - da!

- locatia era intre pitesti si curtea de arges? - da, decat ca au fost magari si nu au tinut drumul drept si la merisani s-au bagat stanga si au intrat in cuibu' lor.

- romania tara in care tiganii au mai multe drepturi ca romanii? - o da! parca pentru aia nici nu exista legi

deci, ce au dat aia in filmare vad zi de zi pe oriunde ma duc prin tara, in special in zonele turistice! deci asta e minunata tara in care traim, sper ca asteroidu ala sa nu mai intarzaie mult...macar se mareste marea neagra, avem mai mult litoral , sau au si ungurii iesire la mare apoi

Comment

• Au fost magari ori cum ca in loc ca isi vada de fiarele lor au venit sa ne jignesca
                            prost.

Comment

• oamenii au zis ce au vazut...nu vad ceva iesit din comun

Comment

• exact , asta cautau , tara lui boarat....
                                prost.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google