Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...ca tot postam ceva de pietre prin alta parte.
    Mare atentie intre Zinca si intersectia cu Craiovei...astia dupa ce au reparat respectiv asfaltat...au sapat din nou si vad ca iar e acoperit cu pietris pe mijlocul strazii o portiune.Astazi dimineata chiar am ocolit-o insa un cataroi,apucat la roata, mi-a lasat un semn relativ adanc in parg acolo unde mai am un semn
    ...ai dracu nesimtiti.In mod sigur l-a mai luat cineva in roti azi.

Comment

• "Ministerul Transporturilor a declarat că obligativitatea echipării automobilelor cu anvelope de iarnă va intra în vigoare de la 1 noiembrie 2011. Până atunci însă, cei care provoacă accidente sau blochează drumul vor fi amendaţi.
      ...
      Există însă şi penalităţi, Boagiu subliniind faptul că vor fi aplicate amenzi cuprinse între 400 şi 2000 de lei pentru cei care vor provoca accidente, vor derapa sau vor bloca drumul. Totodată, ministrul a declarat că asiguratorii nu vor mai acoperi daunele unui automobile fără pneuri de iarnă, implicat într-un accident.
      ...
      Obligativitatea de echipare a automobilelor cu anvelope de iarnă va intra în vigoare abia de la 1 noiembrie 2011. "

Comment

• Mi-a trecut glontul pe la ureche. )
        Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• Oricum de vreo 2 saptamani cele mai vandute produse sunt cauciucurile de iarna (noi sau SH)...au fauta unii p**a mare
          Pentru la anul e ok...de fapta asa ia fiinta o lege...nu hop tzop,in cateva zile,le bese mintea la unii "ia sa vedem ce lege sa mai dam noi,sa stoarcem bani de la romani"...pana la anul omu' se poate gandi daca isi permite sa schimbe cauciucurile sau sa renunte la harb(...in unele cazuri )

Comment

• le băse minte adica

Comment

• )) buna asta...
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• Nu dati si voi de baut, astia care aveati stransi banii pentru pneuri de iarna? Stati linistiti, ca se anunta o iarna foarte usoara. Hai cu cinstea! )
                Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• salut, am si eu o intrebare: politia de frontiera poate sa iti puna fiola, sau sa iti controleze actele(permisu, asigurarea, etc.) sau sa iti ia permisu???

Comment

• da ..poate sa pentru ca poate

si daca esti la peste pe dunare poate sa iti verifice permisu de pescuit
                    Last edited by DISSSEL; 25 November 2010, 00:57. Reason: Automerged Doublepost
                    prost.

Comment

• cand e vb de zone de frontiera sau apropiate cu atat mai mult
                      de ex in delta in satele de frontiera sunt cabine de control la intrare in sat cu politie de frontiera

Comment

• ASTEPTAM SI LA NOI...
                        epa05166515 Ana Ivanovic of Serbia reacts during her second round match against Simona Halep of Romania at the Dubai Duty Free Tennis WTA Championships in Dubai, United Arab Emirates, 17 February 2016. EPA/ALI HAIDER
                        prost.

Comment

• i love canada!

Comment

• Nu ai sa vezi la noi asa ceva,de vreme ce neamurile celor ce ar trebui sa aplice o astfel de lege,o incalca

Comment

• hmmm... 2012 e climaxul ciclului solar si sunt cele mai mari radiatii si explozii solare cu posibilitatea intamplarii unei explozii solare suficient de puternice cat sa prajeasca toate aparatele si circuitele electronicele => se duc draq si masinile => se aplica o ramura a legii: nu se mai dau astia la liniute ca nu au cu ce => ma duc sa fac motoru la berlina ca e pe carburator si ingrop bobina de inductie, delcou si ateria pana trec evenimentele sau le bag intr-un seif de plumb => am cu ce ma da la liniute => partial nu se mai aplica ramura aia a legii )))))) )

Comment

• ...deci o sa te dai singur la liniute...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google