Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cu laserul este la fel de rau ca si cu noile radare. te pocneste instant si nu prea mai ai ce face. dar functia laser este activata din fabrica din cate stiu. la mine cel putin asa este
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• te ascunzi in spate la mertzane))

Acum nu mai vezi nici masina de politie.....naspa....
      Last edited by DISSSEL; 1 July 2011, 12:04. Reason: Automerged Doublepost
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• Da. in general cam toate detectoarele au detectie laser dar cum ala te ia cand apasa nenea verzitura pe "tragaci"...e cam aceeasi poveste ca la alea de pe mcv-uri...

Comment

• intotdeauna gasesti unul sa alerge mai repede ca tine. cauta-ti un "iepure" si scad sansele sa fi lovit

Comment

• sau macar intarata vreunu
            cum a facut ala ieri pe autostrada cu serie 6 de l-au luat astia cu vreo 248km/h (sau ceva de genu), care a declarat politistilor ca la provocat unu in trafic si a dat dupa ea sa-i arate ca a lui e mai performanta

Comment

• tare frate .... si s-a lasat cu dosar?

Comment

• astia ziceau doar de pauza de 3 luni...

Comment

• nu-ti face dosar pentru viteza asa mare...doar o giga-pauza)))

oricum...statiile CB sunt viitorul,clar!!!!
                  sigpic
                  "BRABUS" STYLE

Comment

• daca esti unul oarecare sigur te alegi si cu dosar

Comment

• pana pun interdictie si p-alea cum era inainte cu detectoarele

Comment

• in afara au restrictie de putere la CB..daca ai mai mult de 4 watti,ai incurcat-o,in rest..drumuri bune
                        sigpic
                        "BRABUS" STYLE

Comment

• pai si la noi e la fel. ca cica daca e mai mare de 4W interfereaza cu alte aparaturi si sisteme etc ...

Comment

• DA,dar diferente e ca la noi nu am auzit unu care are peste 4 watti , ca a fost trasi de urechi de cineva.
                            In schimb afara,ziceau colegii , ca i-au pus sa treaca cu rotiile de la TIR-uri peste statie )))
                            sigpic
                            "BRABUS" STYLE

Comment

• sunt sigur ca sunt ceva minciuni in a iti distruge un bun personal. amenda usturatoare in cel mai rau caz. nu ma poate forata sa fac praf ceea ce imi apartine si nicia atat sa imi distruga ei.
                              deocamdata in roamania se accepta mai mult de 4W. dar pe o statie legala de 4W se poate pune amplificare pana la 300W pe care o intrerupi in momentul in care auzi ceva de control.

si sigur nu interfereaza cu alte aparaturi. la fel de bine poate interfera cu 4W daca sunt langa respectiva aparatura si cu 100W daca sunt la 500 m de respectiva aparatura

Comment

• ma rog... cu cat ne afecteaza mai putin cu atat mai bine. deci mai bine sa nu se faca controale la ele si gata .
                                cat despre distrugere... cred ca la firea romanului, a preferat sa o faca zob decat sa ii fie confiscata asta avand in vedere ca aia p-afara nu prea admit ca 2 controale sa depisteze aceeasi pb (aici fac referire in special la Austria).
                                referitor la interferente... o "poveste pescareasca" spusa de un bun prieten facea referire la un tip care avea montata o statie destul de performanta pe un camion si o dusase amplificata in vreo 1500w si prin impulsuri repetate pe butonul de la microfon trecea semafoarele pe intermitent... a incercat la fel un tip cu o statie amplificata pana la 1000w si ar fi reusit sa treaca un semafor pe intermitent pentru cateva secunde... eu unu sunt genul care pana nu vad nu cred asa ca... deocamdata ramane de vazut.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google