da eu m-am intalnit cu radaru nou..nimic special....a tipat detectoru deci il vede...partea nasoala ca te filmeaza cu mult inainte sa tipe detectoru
Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.
Collapse
X
-
Originally posted by costyn955 View Postunele informatii nu strica...
http://www.motorstory.ro/2011/07/ce-...nii-tale-vara/
...acum sti dc....Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by Champion View Postactele sunt egale cu 0 ...mi au zis chiar cei care lucreaza acolo+ am vazut cu okii mei cum a venit un baiat din valcea sa dea jos toba montata cu cateva zile in urma...deci montati degeaba pocnitorile !
Originally posted by razvan05 View Postun coleg de la LC Ploiesti a fost cu toba la omologare la RAR. respectivii au dat din colt in colt ca nu au cu ce sa masoare nivelul de zgomot si au spus ca poate circula asa cu ea. deci nici cei de la ARR nu au cu ce sa masoare.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Originally posted by DISSSEL View PostSilviule vb prostii, eu am trecut prin RAR cu toate accesoriile pe "mireasa" si nu am avut probleme pentru ca am dat toate hartiile pe care mi le au cerut...declaratii de conformitate , certificate de garantie, facturi de provenienta..etc
Toba trebuia sa fie omologata de producator nu de PF, se omologheaza lotul nu fiecare produs in parte
si nu cred ca exista esapamente omologate direct de producator pentru logan...
in final ramanem la mila "militienilor"Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment