are 1,6 16v de 110 cp,si 1,5 dci tot de 110 cp...e destul pt greutatea ei de 1200 de kg.
Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.
Collapse
X
-
sunt de azi dimineata si opresec cu doua maini . spre bascov nu va duceti cu avant ca s-a facut de cateva zile giratoriu la intersectia de la bere dar trecerea a ramas tot acolo unde era, imediat la iesirea din sens, asa ca... aveti grija pe udatura asta
Comment
-
Atentie la iesirea de la Real...cam sta echipajul in zona sa vada care face obligatoriu la dreapta si care "optional" la stanga.Bineinteles ca eu am ales "optional" ca nu imi place sa fiu obligat ...din fericire m-am ales doar dojenit si cu avertisment...
Comment
-
Dacia va lansa în Franţa o ediţie limitată a modelelor Logan, Sandero şi Logan MCV, denumită Black Line. Capital.ro a efectuat o comparaţie în privinţa modelului Sandero pentru a vedea care sunt diferenţele atât de cost, cât şi de dotări între versiunile Laureate şi Black Line. Credeţi că este justificată diferenţa de 1.800 de euro între cele două versiuni?
Seria limitată Black Line are la bază nivelul de echipare „Laureate”. Pe lângă aceste dotări, singurele plusuri aduse de ediţia limitată Black Line în dotarea standard pentru modelul Sandero sunt:
* Vopsea metalizată
* Logo „Black Line”
* Mască neagră pentru faruri
* Mânere deschidere uşi din exterior în culoarea caroseriei
* Oglinzi în culoarea caroseriei
* Tapiserie neagră specifică seriei „Black Line”
* Volan îmbrăcat în piele
* Radio CD cu MP3 şi controale pe volanNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment