are cineva de vanzare bare fata-spate logan ph2 cu proiectoare blu navy ?
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
De ceva vreme CD player-ul original (SIEMENS) nu mai invarte, nu mai citeste, nu mai scoate CD-ul. Intr-un cuvant e mort.
Stiti pe cineva care se pricepe sa-l repare sau un alt CD player SH?
Multumesc.sigpic
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
Vand HTC Desire S
Telefonul este NOU, achizitionat de la Orange Romania in data de 25.06.2012, deci este blocat in retea!Am factura si garantie 24 luni!
Pachetul este complet asa cum l-am luat din magazin, casti, incarcator, cablu de date si card!
Ofer in plus si o husa de silicon si folie pt ecran!
Pretul este 749 lei!!
Comment
-
*Vand router Linksys wrt54gl cu dd-wrt instalat, pachetul contine router+alimentator+cablu ethernet. Motivul vanzarii: upgrade la TP-LINK TL-WR1043ND.
Pret: 170 ron, negociabil.
----------------------------------------------------
*vand sau schimb xbox 360 cu kinect si 3 jocuri, din care 2 sunt pt senzorul kinect (castigat la un concurs, folosit de vre-o 2 - 3ori, ne modat/ne desfacut/ne ...)
personal nu sunt fan console si nu il folosesc
pachetul este complet
Pret 1000 ron neg, accept si eventuale schimburirenault fan
Comment
-
Originally posted by alinushy View Post*Vand router Linksys wrt54gl cu dd-wrt instalat, pachetul contine router+alimentator+cablu ethernet. Motivul vanzarii: upgrade la TP-LINK TL-WR1043ND.
Pret: 170 ron, negociabil.
----------------------------------------------------
*vand sau schimb xbox 360 cu kinect si 3 jocuri, din care 2 sunt pt senzorul kinect (castigat la un concurs, folosit de vre-o 2 - 3ori, ne modat/ne desfacut/ne ...)
personal nu sunt fan console si nu il folosesc
pachetul este complet
Pret 1000 ron neg, accept si eventuale schimburirenault fan
Comment
-
Aveti idee unde mai sunt magazine care comercializeaza jante de aliaj prin pitesti(in afara de alfaromtrans).
Ma intereseaza modelul asta:Attached Files
Comment
-
Originally posted by viorelu View PostAveti idee unde mai sunt magazine care comercializeaza jante de aliaj prin pitesti(in afara de alfaromtrans).
Ma intereseaza modelul asta:
TEHNODINAMIC era inchis acum o saptamana si ceva pentru renovare.
Poate un coleg din Mioveni ne zice daca s-a deschis cumva...
Bafta la gasit!
Comment
-
Originally posted by AlexAXL View Postcumpar manere exterioare albe + oglinzi exterioare albe
imi sugereaza cineva de unde?
manere exterioare albe am eu un set[noi-noute] la 110 lei/set
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment