Din cate cunosc eu, nu le poti omologa.
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer 750W RMS!! + amplificator + cablaj + condensator) - 1500 lei (doar wooferul separat 850lei)
- diagnoza auto OBDII pt Dacia, Nissan, Renault, Ford, Alfa Romeo, Lancia etc + cd soft si baza de date - 160 lei.
- pachet accesorii samsung i9000/i9001: Husa silicon gri + Husa cauciuc + Suport auto original = 50lei
- Nokia E66 - 230lei
- oglinzi manuale logan/solenza, negre, originale - 80lei
- laptop Toshiba qosmio G20 17" - 1300lei
Comment
-
Comment
-
-
Nu cred ca se poate spune ce fel de lupe
Comment
-
Vand Headset bluetooth Plantronics Discovery 925, multipoint, pachet complet incluzand cutie, incarcator priza + incarcator voiaj (are acumulator separat si nu necesita alta cabluri) care este si husa de transport in acelasi timp. Stare perfecta de functionare, aspect 10/10, functionare 10/10 - 230lei
Comment
-
Originally posted by ionutz7 View PostVand CD Player Sony CDX-GT300
Radio CD tuner si MP3 player auto
Codec multiplu (redare MP3/ATRAC3)
putere de ieşire 4 x 52 W, S-MOSFET
Etichetă ID3 (melodie-, interpret-, nume album) / CD Text
Redare CD-R/RW
Tuner RDS-EON
EQ 3 (Egalizator cu 3 benzi)
Panou frontal detaşabil
2 ieşiri preout, 2V
filtru trece jos si volum independent pentru subwoofer
intrare auxiliara cu mufa pe panoul frontal detasabil
Il am de la o ruda adus nou nout din Spania,merge perfect si cu subwoofer il am montat pe masina.
Pret 150 ron Tel 0746453221
SALUT,
Mai ai cd player-ul ? un ultim pret ? ca sa-l iau eu maine
Comment
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer 750W RMS!! + amplificator + cablaj + condensator) - 1480 lei (doar wooferul separat 850lei)
- diagnoza auto OBDII pt Dacia, Nissan, Renault, Ford, Alfa Romeo, Lancia etc + cd soft si baza de date - 160 lei.
- pachet accesorii samsung i9000/i9001: Husa silicon gri + Husa cauciuc + Suport auto original = 50lei
- oglinzi manuale logan/solenza, negre, originale - 80lei
- laptop Toshiba qosmio G20 17" - 1250lei
Comment
Comment