ups....scup vere scump...
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
Salut, skimb logan 1.4 ambiance, modificari interior, exterior
cu logan 1.4 preferance,abs + sau laureat, eventual ofer diferenta, pt cine e interesat add id.ului radio.fantazy si va ofer mai multe informatii si poze, sau sunati la tel 0735336553sigpic
Comment
-
-una bucata oglinda electrica(dreapta) cu degivrare-100 ron
-set manere-20 ron
-un set de jante tabla-300 ron negociabil
Pozele sunt pe aici:
Comment
-
Salutare... am si eu de vanzare un set de oglinzi ph 1 electrice pret:130 lei
si un set de 4 manere cromate 30 leiTRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL!!
Comment
-
Salut.
Am un vecin care cumpara o capota de solenza originala nu de connex.
URGENT!!!!!!!!
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Am si eu de vanzare urmatoarele piese componente ale consolei centrale levier viteze. Una bucata buzunar(negru) care vine sub comenzile aerotermei, una bucata suport pahare care se baga pe schimbator(cel de Ph1)+restul tunelului de la frana de mana cu suport butoane geamuri electrice spate, si una bucata consola suport pahare de Ph2 gata finisata pentru montaj pe Ph1.
Buzunar negru - 20 lei
Suport pahare (Ph1) - 20 lei
Tunel frana de mana(Ph1) - 20 de lei
Suport pahare (Ph2) - 30 de lei
Am uitat sa pun si ,,v-ul" cromat - 40 lei
P.s. am renuntat la consola de Ph2 din cauza trecerii la o consola de duster va anexez si cateva poze cu consola DusterAttached FilesLast edited by 66CYP; 13 October 2010, 22:19.Logan Prestige 1.6, SunTek Tints, Pilot exhaust, White Rims sigpic
Comment
-
Salut.
Tunel frana de mana(Ph1) - 20 de lei-VINE LA MINE-AI PM
astept un semn.
Numai bine.
ps:de unde ai luat consola de duster?Last edited by Augustin-Yng; 14 October 2010, 09:24.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Da,stiu unde....acum vin de-acasa.
Numai bine.
Ne intalnim diseara
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Originally posted by viorelu View PostAveti idee cat costa un buton/senzor/martor de la portiera?...alea sensibile de se lovesc mai des cu piciorul .Am unul zobit si nu imi mai indica "usa deschisa".
Eu am avut noroc ca am scos bancheta si sub ea am gasit un senzor ) si l-a pus pe ala si era bun
Comment
Comment