Bazar Pitesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• salutare baieti...schimb jante aliaj wolfrace prosprint 15' cu fata polishata in perfecta stare cu prezoane si inele de centrare cu jante de origine prestije modelul nou + 300lei diferenta din partea cumparatorului o766275206

Comment

• Bani nu vrei?

Eventual si niste poze.

Eventual pune si niste poze. (pardon)
      Last edited by AlexAXL; 12 November 2011, 11:16. Reason: Automerged Doublepost
      Nu e orice automobil...e LOGAN

sigpic

Comment

• sal

stie cineva unde gasesc dezmembrari de logan in pitesti?sau poate vinde careva niste panouri de usi

Comment

• alex o sa pun si poze zilele astea dar nu sunt akasa oricum arata impecabil nu le-am folosit foarte mult...le dau la schimb pentru ca masina se va vinde iar bani pe aceasta investitie (1400lei jantele+1200lei cauciucurile)nu mi va da nimeni

Comment

• Vand 4 injectoare de Logan noi in cutie. 200 de ron/buc.
            Domina ca sa nu fi dominat!

Comment

• vand camera foto nikon coolpix l110..pret negociabil sau schimb cu pachet statie+ subwoofer sau jante de aliaj 13;14;15 +/- diferenta
              sigpic

Comment

• Originally posted by pacoste View Post
                stie cineva unde gasesc dezmembrari de logan in pitesti?sau poate vinde careva niste panouri de usi
                am eu 4 panouri de laureate 2005

Comment

• Originally posted by MariusDorin View Post
                  SE Xperia X8 - 400 ron negociabil sau combinatii cu alte telefoane
                  Laptop Acer - 800 ron

salut
                  mai ai telefonul?

Comment

• da il am....
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

• montaj lupe in faruri

Montaj lupe in faruri, 100 ron pt farurile de ph1, 150 ron pt ph2.
                      pentru montajul pe masina se mai adauga 50 ron in ambele cazuri.( demontare/remontare bara fata, fixare drosere + legaturile electrice+ reglaj okiometric )
                      http://www.loganclub.ro/forum/masinu...an-t22792.html

Comment

• Vand elemente inox bara fata logan in perfecta stare. Pret negociabil. Nr. contact: 0741691096
                        Attached Files

Comment

• Vand faruri originale logan: 300 lei cu becurile originale, 250 lei fara.
                          Samsung Galaxy Mini S5570 White - 450 lei (pachet complet, factura si garantie)
                          Attached Files

Comment

• Vand radio cd audio blaupunkt de pe masina mea , de fabrica, 2008. pret rezon
                            AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• panou detasabil, nu are cod
                              Attached Files
                              AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

• schimb lanturi zapada noi noute, nedesfacute din cutie 185/65/15 cu unele pe 195/65/15

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google