pai deh bah..am alte prioritati momentan...da nu se stie:P
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
Cum un anume moderator care face abuz de putere tot sterge posturi, revin cu anuntul meu:
Prin 1 iulie trec prin Pitesti (posibil sa ajung si la intalnire) si am de dat urmatoarele:
1. DVD auto cu GPS, bluetooth, TV, are USB/2 SD (unul pt GPS, celalat pt poze/muzica/filme) - 700 RON - Card 2 GB Cadou
2. Camera video FullHD Benq DV S21, folosita cam 2 ore, cu garantie, pachet full (toate cablurile+card 2 GB) - 500 RON - garantia e pana in 12.07.2013
3. Un Laptop Fujitsu Siemens Amilo PI 2540 la 1000 RON. Laptop-ul are tasta punct sarita, dar functioneaza perfect. Pretul este usor negociabil si asigur la el si o garantie de 3 luni.
4. 2 tablete ePad de 7", noi noute, aduse din spania, la 400 RON/bucata - negociabil
5. Nokia 5230, pachet full, garantie in alb - 300 RON negociabil
Comment
-
-
Originally posted by Razvy View PostCum un anume moderator care face abuz de putere tot sterge posturi, revin cu anuntul meu:
Prin 1 iulie trec prin Pitesti (posibil sa ajung si la intalnire) si am de dat urmatoarele:
1. DVD auto cu GPS, bluetooth, TV, are USB/2 SD (unul pt GPS, celalat pt poze/muzica/filme) - 700 RON - Card 2 GB Cadou
4. 2 tablete ePad de 7", noi noute, aduse din spania, la 400 RON/bucata - negociabilrenault fan
Comment
-
Vand bicicleta MTB 26', full suspension, roti duble in strare bune de functionare.
Cauciucurile, camerele, saua, frane si aripile sunt noi.
O sa pun in curand poze.
Pret 350 lei negociabil
Pt detalii 0786459595
Comment
-
Originally posted by kapa View PostVand bicicleta MTB 26', full suspension, roti duble in strare bune de functionare.
Cauciucurile, camerele, saua, frane si aripile sunt noi.
O sa pun in curand poze.
Pret 350 lei negociabil
Pt detalii 0786459595
Pana duminica, pretul este 300 lei
Comment
-
Originally posted by disssel View Postlg optimus 3d p920
primul telefon 3d cu arhitectura tri-dual din lume
lg optimus 3d p920lg optimus 3d este primul smarphone din lume echipat cu tehnologia dual-core, dual-channel, dual-memory. Cu noua arhitectura ‘tri-dual’ nu este doar de doua ori mai performant, ci dispune si de suport complet pentru a folosi la maxim puterea celor doua nuclee. Iti permite astfel utilizarea de functii mai performante la viteze mai mari, avand pentru prima data parte de experienta 3d completa (inregistrare 3d in timp real, vizualizare la calitate fullhd, fara ochelari si partajare de continut 3d altor aparate sau canale compatibile 3d).
pret 1250ronNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer 750W RMS!! + amplificator + cablaj + condensator) - 1570 lei
- diagnoza auto OBDII pt Dacia, Nissan, Renault, Ford, etc + cd soft si baza de date - 180 lei.
- webcam genius cu leduri infrarosii, ideal pt lumina slaba - 40lei
- pachet accesorii samsung i9000/i9001: Husa silicon gri + Husa cauciuc + Suport auto original = 70lei
- Nokia E66 - 260lei
- oglinzi manuale logan/solenza, negre, originale - 80lei
- masina pt programul rabla
Comment
Comment