Nimeni in tot Pitestiul care sa ma ajute cu piese?
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
Vand 2 gume Barum Polaris 2 195/65/R15, pt sezonul de iarna.100 lei amandoua.pt poze : http://www.loganclub.ro/forum/showpo...51&postcount=8
Comment
-
Originally posted by solano View PostPORO, grila am dat_o ieri, am tot sperat sa o dau cu tot cu bara, dar daca nu s-a putut, am dat_o separat. a ramas bara cu grila normala, si farurile
se mai adauga un set de faruri custom de ph 2, pret 400 ron
[ATTACH]329470[/ATTACH] [ATTACH]329471[/ATTACH]Guns don't kill people, people kill people.
Comment
-
Originally posted by cosmin_uau View Postsolano trimite pm cu pretul final la serigrafie,acee..............etc
Originally posted by Apate View PostCum cat dai acum bara fata? Este in stare buna? Prezinta lovituri/zgarieturi, a suferit reparatii anterioare?
Comment
-
vand display pe negativ + ace rosii de duster, pret 50 ron la pachet sau 30 ron displayul si 20 limbile rosii
Comment
-
se vinde:
- Hifonics ZEUS POWER BASS PACK (woofer + amplificator + cablaj + condensator) - 1750 lei
- HDD Seagate, SATA-II, 500GB - 130 lei
- Nokia 5310xm - pachet complet - 250lei
- jante intoarse + set capace camioneta, negre - schimb cu unele normale + diferenta
- kit xenon H4 35W - 180lei
- bara fata PH1 + coltare pilot, rosie - schimb cu una stock + diferenta
- Dacia Logan 1.6MPI, 2006, servodirectie, computer bord, geamuri electrice fata, proiectaore ceata, folie omologata RAR, senzori parcare, portbagaj "clean", culoare rosie
Comment
Comment