Originally posted by AlexAXL
View Post
Bazar Pitesti
Collapse
X
-
Vand statie CB COBRA 19DX IV EU (noua)
Pret 250 Ron. (se vinde cu autobuz + calatori)Attached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by laur_cos View Post"gogule" nu a zis nimeni moca, si in plus asta e bazar nu bursa, deci preturile sa fie mai mici. Iar pentru jante de tabla sh asta e pretul, undeva la 50-70 lei bucata, iar pt aliaj de uzina undeva la 600 lei...
Am vandut eu jante aliaj de uzina, Ambition Ph1 cu 750 setul. Aratau impecabil.
Caut 1buc. janta tabla. Cine are uitata printr-un cotlon, rog sa ma sune la 0734.318.737sigpic
www.basarabia-acasa.ro
Comment
-
la vulcanizari sau dezmembrari gasesti tale.merg la fel de bine de opel sau bmw sau tot ce are 4ori 100.eu am gasit cu 50 ron.dar la 60-70 gasesti sigur dar nu noi.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
bara unicat by pilot - 1500ronNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
-
Originally posted by AlexAXL View PostDau la schimb faruri de Ph2 cu acelasi tip de faruri dar pe fond negru. Cine are rog si doreste acest schimb rog sa ma contacteze.
18092011.jpg untitled2.JPG
Comment
-
vand tablou bord Logan, are sparta prinderea din partea stanga iar geamul este putin zgariat. Poate fi folosit pentru serigrafie sau ace, pret 60 ron.Last edited by DISSSEL; 28 October 2011, 14:55.
Comment
Comment