petre o sa te sune sotia mea sa it dea pentru mine.sa avetzi bafta copii
Campanie de ajutorare a unei Case de copii din Pitesti sau Arges
Collapse
X
-
Bafta multa in actiunea asta!!!
De apreciat ce faceti, e bine ca nu uitam sa fim oameni.
Sarbatoare trebuie sa fie pentru toti!!!
Cu respect, scuze pentru ca v-am poluat topicul!Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai-dracu si n-au nici o boala...
Comment
-
CA de fiecare data trebuie sa ne inghesuim pe ultima suta pentru cadouri......asteptam si restul colegilor care nu au putut sa ajunga astazi sa ni se alature pana saptamana viitoare.
Am vazut ca unii au stambat din nas asta seara cand am cerut bani pentru orfani......reiau nu trebuie sa va simtiti obligati , daca participati la aceste campanii o faceti din placere nu ca "asa trebuie"Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
bine spus multule.nu e o suma fixa sau nu e nimeni obligat.se stie care e situatzia economica asa ca este de inteles.petre eu nu am cum sa ajung dar te va suna cristina.poa sambata stabilitzi mai multe...cred ca multi nu prea mai stau pe forum sau vin mai rar la intalniri.cate un mesaj pe mes la totzi nu ar strica pentru a le aminti.eu zic ca in loc sa se fumeze 5 pachete de tigari pe sapt se poate face un efort sa se renuntze la unu doua,doar suntem in post[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment