If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Campanie de ajutorare a unei Case de copii din Pitesti sau Arges
pai maine va asteptam in nr cat mai mare
pasii propusi de mine ar fi urmatorii
1 indentificare casa copii
2 contact ,discutii cu rep casei de copii si identificare numar copii
3 lista componentza pachet
4 strangere fonduri
5 vizita in sine cu pachete
Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
si mai e o propunere pentru primavara,de paste.o vizita la zoo.ceva jucarii f bune am mai gasit la gagica lu fi-meo.a zis ca o sa puna si pe net ceva pt ca are rel si poate mai gaseste sponsori.ma miaitza sa stii ca aici rar au fost vorbe fara fapte si sa stii ca si pe tine ne bazam.
bita lasa pastele trebuie sa ne mobilizam pt acu pt craciun....
repet fiecare pune cati bani vrea/are...nu e obligatoriu numai cash...orice lucru care nu-l mai folositi voi dar poate fi folositor altora...
o sa strang eu banii ...
deci daca am fost plecat la linioaie la buc. nu insemna ca Am uitat de operatziunea CASA
casa din gavana - copii intre 7-14 ani
casa din centru copii intre 2-7 ani
restu handralai
iar sub 2 ani sunt la spitalul de pedriatrie
maine bitza si premiantul cia ..va invit la vizite
prost.
astazi a fost bita la casa din gavana...problema este ca marea maj au aproape 18 ani si ca ei nu sunt orfani ...este o casa de ajutor pt pers cu dizabilitati...deci ei au familii da pe timp de zii ei stau aici si seara se duc inapoi acasa....
deci trebuie sa gasim o alta casa...in pricipal cu copii orfani...astept sugetiii cat mai rpd
maine vin cu detalii despre casa de copii de pe sf Vineri
OK
concluzii dupa vizita de azi de la casa de copii din centru
1. casa pentru copii orfani
2. nr 29
3. varsta 2-22(doar 1)
4. din ei doar o parte sunt cu caracter permanent
5. in funtie de data cand ne hotaram sa mergem ne spune si numarul exact de copii care raman de sarbatori
6. pachete cu dulciuri/fructe
Last edited by DISSSEL; 4 December 2009, 20:08.
Reason: Automerged Doublepost
prost.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment