....se pare ca nu mai e nimeni interesat de aceasta campanie cum spunea si bitza mai sus .....pacat..am fi iesit ceva frumos
Campanie de ajutorare a unei Case de copii din Pitesti sau Arges
Collapse
X
-
bun pai atunci ramane ca pe miercuri sa incepem sa strangem banii...fiecare da cat vrea....si cat poate da tineti minte ca e totusi pt o cauza nobila
incepem lista
1.alex
2.disssel
3...
4...
5...
6...Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
bun pai atunci ramane ca pe miercuri sa incepem sa strangem banii...fiecare da cat vrea....si cat poate da tineti minte ca e totusi pt o cauza nobila
incepem lista
1.alex
2.disssel
3.al!n
4...
5...
6...
Comment
-
Am vb azi si am zis eu de un pachet.. ca model uitati poza. DSC01645.JPGsigpic
INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion
Comment
-
ok pana la urma astazi a fost punct okit punct lovit....asteptam mai multi dar asta e ...bine ca am hotarat ceva
1 sa facem noi pachetele undeva la 30-35ron /pk
2 sa gasin ceva asemanator cu ce a gasit Poro si sa mai punem ceva fructe si suc
S-a dat drumul si la strangerea de fonduri
Alex a spart ghiatza (era si normal) trebuie sa fie un bun exemlu) suma propusa /persoana 30ron ..dar ramane valabila si varianta fiecare cat poate ,nu fortam pe nimeni
banii momentat o sa ii stran eu pt. ca alex nu este in localitateNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
s-a schimbat putin situatia Luni cel tarziu marti trebuie sa ducem cadourile...deci sambata cel tarziu sa strangem banii iar duminica sa facem un fulger prin magazine...
...Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
Comment
Comment