Provocare la MISCARE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ce fermoare ce urechi, important e ca v am batut ))))

si ne am retras in glorie
    Last edited by cosminlada; 7 May 2011, 21:34. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• razi tu razi harap alb...dar la 32de ani si 114,6kg v am alergat de va u iesit plamani pe gura ..ca sa nu mai zic de golurile de la final ...erati jaloaneeeee....day u cel putin era terminat cu 20 d min inainte sa plecam))
      ...una peste alta a fost frumos .la mai multe din astea
      ...a sa nu uit golul etapei)))) desprins dintr o partida de biliard)
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

Comment

• da frumos k intodeauna
        Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
        Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
        Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• sa nu uitam ca jukam cu voi din glezna si atat...subtire, finut...ai uitat repede Pedro calcaiul meu?) urekile? hai sa ne amintim si primul gol dupa 10 secunde de joc ...folia seca my friend;))

Comment

• jaloane cu glezna....buna asta )))...fotbalul se joaca p goluri))...oricum mai frumos a fost ala care a lovit 200 de picioare si 3 bari

..ai grija ca la 3 calcaie si 5 urechi incepem soclu pentru statuie....ce dracu ma silviule parca ai avea 10 ani)
            Last edited by DISSSEL; 8 May 2011, 15:03. Reason: Automerged Doublepost
            prost.

Comment

• e trebuie mentionat si lucru ala k noi am facut spectacol
              Diverse accesorii Logan-oglinzi logan(orice model)
              Pasla fonomin pentru antifonare 6ron mp
              Piese/consumabile/accesorii-orice logan/dacia

Comment

• Dom ziko sa-ti reamintesc ca alea 30 secunde erau deja dupa primul nostru gol?
                Voi aveti o pb grava, confundati oleaxa de.miscare cu liga I. Eu nu sunt nici fotbalist, nici nu ma atrage acest sport si vin sa fac doar putina miscare. Daca voi veniti sa va etalati talentele si suturile...din partea mea nu aveti decat, tot atata ma costa si 2 ore de inot si nu tb sa mai alerg pe teren. Eu nu vin nici sa ma oftic nici sa ma cert pt o minge dar vad ca voi pt asta veniti. Fqceti fix cum vreti daca mai continuati asa eu nu mai vin.
                In fine ciocu mic ca daca tineti cont de scor la cat de meseriasi ati fost voi v-ati luato cu strigaturi de la niste habarnisti

Comment

• Un ping pong mai facem?
                  prost.

Comment

• pacat ca nu au biliard acolo ca as fi facut un biliard

Comment

• Pai nu cautam....care sti pe unde se mai joaca???
                      prost.

Comment

• da cum sa nu cand vreti mergem si la un ping-pong

Comment

• gata ...de data viitoare jukm pe bani ) talente contra anti talente)))))) ar mai fi ceva...ce aveti maaah...asa e frumos cu inimi de lei in teren, te mai oftici mai una alta ...asaaaa hai sa jukm volei mai iesi tu cata din poarta eu ma retrag in aparare) si tot asa

Comment

• Ma, toata lumea joaca cu o oarecare ambitie si dorinta. Dar nu e bine sa o ducem la extrem ca nu ne castigam traiul din fotbal. Iesim sa radem, sa ne distram si sa alergam putin.

Comment

• eu zic sa facem si un gratar data viitoare) cu berica cu tot ce trebuie:d si mergem cu taxiurile)

Comment

• Aici e provocare la miscare . nu gratareala...
                                sigpic

INTALNIREA NOCTURNA LoganClub Pitesti-Miercurea 21:00h Stadion

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google