Provocare la MISCARE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu e probl.sa imi zici de unde sa te iau.

0753349856 ,0720756723 astea sunt numerele mele.
    Last edited by bitza_bik; 12 July 2011, 21:25. Reason: Automerged Doublepost
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• adica pe day-ul nu vreti sa il puneti la socoteala aaaa???

va spulber))

Comment

• vine spulberu bragadiru )
        [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• pazea vine si lada

Comment

• care are vreo lovitura care sa fie "sora" cu umflatura de pe tibia mea stanga sa strige tare ca nu stiu care pe care a lovit. eu am observat abea acuma la dush...
            in rest... s-a alergat de mama focului... mai ales red bull lada

Comment

• hai ca sa jucat frumaos fara nervi i ....day u le mai misti?.....eu pe langa faptul ca i am accidentat pe day u si pe alex ..am reusit sa ma accidentez pe mine ..de 2 ori .....
              Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
              prost.

Comment

• ladaaaaa,am chelit de tot cu tine.petre ce facem ma cu el ca si daca il transferam acum ne trezim ca ne omoara cu goluri data viitoare.zici ca e banel,alearga degeaba.

Comment

• )) in loc sa ziceti ms ca recupereaza 90% din mingi si da pase, voi faceti nazuri

Comment

• ...la adversar unde da pase))?
                    prost.

Comment

• pai voi nu alergati ma si el da pasa la adversar si cand ala vrea sa dea pase la altu din echipa recupereaza si e ca si cum ar fi coechipieri ))))

Comment

• EU AM O PROPUNERE - cand eram eu mai tanar si mai pletos toate loviturile de pedeapsa se bateau TEHNIC cu latu , intradevar nu se mai da u atatea goluri dar ..castigam la la spectacol si riscurile sa ne accidemtam sunt mai mici....
                        prost.

Comment

• adica sunt mai mici riscurile sa jucati ratele si vanatorii... no comment pe tema asta... mi-am avut partea de razbunare chiar daca nu e un "scor" corect 3 - 1... corect era sa trag fiecaruia care a dat dupa mine prin poarta cu rachete

Comment

• Originally posted by bitza_bik View Post
                            ladaaaaa,am chelit de tot cu tine.petre ce facem ma cu el ca si daca il transferam acum ne trezim ca ne omoara cu goluri data viitoare.zici ca e banel,alearga degeaba.
                            bitza data viitoare sa vi cu tabla la tine ca sa facem organizarea pe teren

Comment

• credeam ca sa vina cu tabla in caz ca iti sare vreo aripa ceva sa o repare repede

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                                EU AM O PROPUNERE - cand eram eu mai tanar si mai pletos toate loviturile de pedeapsa se bateau TEHNIC cu latu , intradevar nu se mai da u atatea goluri dar ..castigam la la spectacol si riscurile sa ne accidemtam sunt mai mici....
                                asa se bat si acum cine stie...cine da ca ciobanuuuu...oricum daca e narcis in poarta e nenorocire mare...greu poate fi invins in poarta de 2 m

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google