Am inteles, sa traiti !
Tuning Logan / Zona Tehnica
Collapse
X
-
esti sigur? si ce becuri sunt daca nu's h11?? cele de fabrica au sigur 100% h11. ti-am zis , din 2004 pana in prezent dacia are doar un singur model de proiectoare. pana si dusterul are aceleasi proiectoare. mai documenteaza-te , nu de alta, dar poate ajungi sa comperi, si cine stie pe ce dai banii. be careful !
Comment
-
pai, tocmai asta e ideea. am vrut sa imi pun xenoane pe proiectoare. am cumparat H11. am fost apoi la cineva sa mi le puna si nu se potriveau in soclul respectiv. asta este si motivul pt care intreb aici.Nu e orice automobil...e LOGAN
sigpic
Comment
-
-
Originally posted by dany_av View Postesti sigur? si ce becuri sunt daca nu's h11?? cele de fabrica au sigur 100% h11. ti-am zis , din 2004 pana in prezent dacia are doar un singur model de proiectoare. pana si dusterul are aceleasi proiectoare. mai documenteaza-te , nu de alta, dar poate ajungi sa comperi, si cine stie pe ce dai banii. be careful !sigpic
Comment
-
-
nu sunt becuri cireasa .sunt pruna,voi chiar nu mai vedetzi?la pilot am inteles ca ar fii ceva probl,somaj tehnic.scuze daca ma insel dar am vb cu cezar si asa m-a informat.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
As dori sa imi cumpar niste Angel Eyes-uri (negru mat) de pe Dumbravei, la 350 de RON setul. Vanzatorul mi le-a recomandat ca fiind angel-uri cu lupa. Acum vine intrebarea, se merita? Eu nu detin suma asta momentan, as dori sa le vand pe cele stock si, eventual, sa mai pun ceva bani, pentru a mi le achizitiona.Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
Comment