vezi ca suntem si vecini ) facem concurs
Ieseala La Mare la Munte ,gratareala,chefuri,filme,paranghelii...
Collapse
X
-
-
Originally posted by florin_dnf View Postde bautura ..ca de viteaza nu am sanse la 16v.
MENIUL MASA DE PRANZ
Ciorba la alegere
~Ciorba de burta......................8.00 ron
~Ciorba de perisoare.................8,00 ron
Preparate fel II la alegere
~Snitel de pui..........................20,00 ron
~Ceafa de porc la gratar...........20,00 ron
Garnitura la alegere
~Cartofi pireu..........................00,00
~Cartofi taranesti....................00,00
Salata la alegere
~Salata varza cu rosii..............00,00
~Salata muraturi....................00,00
La ciorba si Felu II sunt incluse: Paine,Mujdei,Ardei iute,Garnitura,Salata etc...
avansul 70ron - data maxima de depus 15.02Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
ma nu e rau, dar intrebarea e urmatoarea: astea se servesc doar duminica si doar la conca verde nu?
vineri oricum incindem un gratar noi la pensiune, sambata dim dumnezeu cu mila ca suntem chiauni, deci fanta de lamaie la micul dejun, sambata la pranz... ne descurcam ca vad ca ne-am retras toti de la platoul taranesc, sambata seara... eu imi pun baza tot pe gratarul de la pensiune.
daca mai aflati ceva mai strigati si voi
Comment
-
-
Program desfasurare eveniment :
Vineri :
*Program liber de voie……. fiecare face ce vrea, cu cine vrea, si cand vrea ..
Sambata :
* 9"-12"......Primire Participanti...si prezentarea programului etc...
* 12"-13"....Servirea gustarii-Platou Taranesc-Sau cine doreste sa manace de la restaurant o poate face ,bucataria fiind deschisa,ca si barul de altfel.
* 13"-17"....Concursuri...Surpriza ...pe echipe
*17"-18".....Pregatirea participantilor ptr. Bal..(fiecare cu ce are si cum poate mai bine,important este sa fie pregatit)
* 18"-05"...Sa inceapa Balul Mascat !!!!
^ In cadrul balului se vor desfasura concursuri din ora in ora incepand cu ora 20" care vor fii pe echipe, individuale ,..si surprize.
^ Gratarul se va servi la ora 19"
Toata distractia se va desfasura cu masca sau fara masca de la mic la mare, sa fiti mascati ,costumati, sau cum doriti, sa ne oferim surprize mascate ,desenate,costumate etc...
Duminica :
*9"-10"......Mic Dejun
*10"-12"....# Primire participanti de Duminica
....# Formarea comisiei ptr.Concursuri,care va fii formata din Organizatorii de Cluburi participante.
....# Jurizarea Concursurilor
....# Talcioc cu diverse spre vanzare de catre participanti.
*12"-14:30...Masa de pranz
....# Mici sau mai mari surprize
....# Premierea concursurilor.
*14:30-la final...Pupaturi,lacrimi de despartire,urari de bine (sau nu) felicitari,pregatiri de drum,impresii, si gandul la serviciul de a doua zi ....si bineinteles promisiunile ca ne vom revedea cu totii mai multi si mai voiosi la urmatoarea regionala.Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
Comment