Ieseala La Mare la Munte ,gratareala,chefuri,filme,paranghelii...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai ca fac eu treba cu voi..... pana in pod.hai duminica la raliu.si diseara fotbal nimic?
    [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Originally posted by costyn955 View Post
      Acasa cine mai ajunge AXL. )). Aia care fac greseala sa ia masinile or sa mai dea o tura sigur ca-i ia efectu bruce lee
      acum i se spune efectul chuck norris

Comment

• ai facut ceva rezervari??
        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
        prost.

Comment

• da, normal ca am facut

Comment

• Am rezervat si eu 2 pentru Mine si Diana pe randul 5 langa voi, asa ca mai sunt locuri libere la Uko vad

Comment

• e de vazut filmul

Comment

• da, multumim... de aia nu te-ai inscris cu noi pe lista, ca erai nerabdator sa-l vezi.... ce uameni!

Comment

• mai frumos cand sunt 15 insi in sala decat cand e sala plina
                  mi-era ca nu ajung duminica si am zi daca tot sunt liber sa-l vad

Comment

• Mi-am rezervat biletele cand am aflat ca Diana nu e schimbu 3. Sper ca se se ocupe toate locurile rezervate de uko si sa venim chiar mai multi. Multumesc mult UKO ca mi-ai reamintit, azi chiar uitasem de film. Si cine spune ca dupa film trebuie sa mergem la culcare, sau ca nu ne putem vedea mai devreme de film. Un fulger pe stadion si sa plecam in coloana spre cinema ...

Comment

• Frumos, frumos... bravo Jiji

Comment

• Pentru tinejiji cu 2 h inainte)) poate se mai arde ceva pe la rds

...la campulung)))
                        Last edited by DISSSEL; 30 April 2011, 13:00. Reason: Automerged Doublepost
                        prost.

Comment

• Valabil si pentru tine Disssel, pt marja de intarziere pe care o ai mereu

Comment

• Nici o pb, accept sa vin in locul alora care se razgandesc ).
                            Macar sa fie 3 unu langa altu sa stau intins

Comment

• ..la suceava))))
                              prost.

Comment

• Yo nu pot sa mai ajung diseara, alte probleme aparute.
                                sigpic
                                http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google