petrica lasa caterinca si hai cu lista pune acolo pro sau contra
Ieseala La Mare la Munte ,gratareala,chefuri,filme,paranghelii...
Collapse
X
-
eheeee ce frumos ar fi...dar daca abia se strang 10 insi vb aia la 50-60 de km tu vorbesti deja de masini straine... n ai cu cine frate ..pakat
In luna august(poate unii vor zice ca vorbim prea devreme, dar ganditi va ca mai sunt unii care vor spune ca nu stiau, ca e prea din scurt etc) sa organizam o plimbare de 2-3 zile pe cheile valsanului sau rucar (60 km) care sa contina gratar, o miutza, o berica, un foc de tabara etc. Data ramane sa o stabilim in functie de toti colegii din club.
As dorii pt inceput sa facem o lista cu cei care ar fi pro dar si cu cei care ar fi contra sa vedem daca mai are rost sa facem ceva sau imi racesc degeaba gura. Multumesc !
1.Ziko
2.gaurainvena - pro
3.Catalin XNR - pro
4.uko (pt iesiri la aer curat sunt intotdeauna pro)
5.Viorel JIJI - pro
6.PoRo -pro
7.UAU-pro
8.Disssel - pro
Comment
-
eheeee ce frumos ar fi...dar daca abia se strang 10 insi vb aia la 50-60 de km tu vorbesti deja de masini straine... n ai cu cine frate ..pakat
In luna august(poate unii vor zice ca vorbim prea devreme, dar ganditi va ca mai sunt unii care vor spune ca nu stiau, ca e prea din scurt etc) sa organizam o plimbare de 2-3 zile pe cheile valsanului sau rucar (60 km) care sa contina gratar, o miutza, o berica, un foc de tabara etc. Data ramane sa o stabilim in functie de toti colegii din club.
As dorii pt inceput sa facem o lista cu cei care ar fi pro dar si cu cei care ar fi contra sa vedem daca mai are rost sa facem ceva sau imi racesc degeaba gura. Multumesc !
1.Ziko
2.gaurainvena - pro
3.Catalin XNR - pro
5.Viorel JIJI - pro
6.PoRo -pro
7.UAU-pro
8.Disssel - pro
9.Lada&Luminita-pro(dar din pacate mie nu imi permite serviciul sa plec)
Comment
-
Originally posted by uko View Postmi se pare lipsit de sens ca tu sa-i dai exemplu pe cei din bucuresti si sa faci referire la fulgere in fiecare zi sau cel putin la doua zile, tu care nu vii nici la intalniri (sau vii foarte rar), zaci ca pensionaru' in casaOriginally posted by Champion View Postdaaa ce de mai pleaca, fac mii de km daca i chemi in fiecare zi la fulger semneaza condica negresit;)
si ca nu-i raspunsasem lui silviu de ieri, eu am fost pro ieseala intotdeaunaLast edited by costyn955; 23 June 2011, 15:32.
Comment
-
1.Ziko
2.gaurainvena - pro
3.Catalin XNR - pro
5.Viorel JIJI - pro
6.PoRo -pro
7.UAU-pro
8.Disssel - pro
10. Cata
PS: Lada se stabileste din timp in functie de toti membri deci nu e un inconvenient
Comment
-
SE INCHIDE LISTA ... AM VAZUT CA N AM CU CINE, N ARE ROST....E TRIST CA LA VARSTA ASTA UNII HABAR N AU CUM E VIATA, SA TE DISTREZI SA SA SA SA SA ETC ;) TREZITI VA DRAGI COLEGI !!!! Imi cer scuze fata de cei care s au trecut pe lista, in caz ca se va mai organiza vreo iesire ceva sunt primul care NU participa .
Comment
-
1.Ziko
2.gaurainvena - pro
3.Catalin XNR - pro
5.Viorel JIJI - pro
6.PoRo -pro
7.UAU-pro
8.Disssel - pro
10. DSL 100% PRO
Comment
-
1.Ziko
2.gaurainvena - pro
3.Catalin XNR - pro
5.Viorel JIJI - pro
6.PoRo -pro
7.UAU-pro
8.Disssel - pro
10. DSL 100% PRO
11. LEOMCV- PRO...asta daca imi da voie DSL sa vin )Domina ca sa nu fi dominat!
Comment
Comment