Eu nu pot sa va incurc ..e vineri e fotbal
Ieseala La Mare la Munte ,gratareala,chefuri,filme,paranghelii...
Collapse
X
-
Eu as propune pentru duminica , sa mergem mai pe zii si sa stam pana noaptea, sa vizitam si ceva prin Bucuresti, si sa ne strangem in nr cat mai mare.Last edited by VIOREL JIJI; 26 August 2011, 01:08.
Comment
-
nene cia o dai in niste chestii care nu prea au ce cauta in club...
nush ce te-a suparat sau cine dar dai niste chestii din tine nu tocmai ok. tu te superi de te dai cu c*** de pamant pt o plecare la bucuresti. si eu am venit cu vreo cateva propuneri de activitati pentru membrii clubului si nu s-a inscris nimeni si nu s-a suparat nimeni, doar a meritat incercat. in fine... faceti cum vreti, oricum pun pariu ca o sa dispara acest topic dupa discutiile astea, dar oamenii vor merge la fotbal si fara sa se faca liste pe un forum.
si apropo, de data asta nu ma iau de tine cum ai considerat ca am facut la ultima replica pe teme de forum si iesiri etc. daca ai ceva personal cu mine o discutam fata in fata ca nu tb sa stie toata tara ca ai tu chef de racaieli.
Comment
-
M-au sunat baietii de la bucuresti ca vor sa vina vineri seara pe la noi la un gratar nocturn.Vreti sa veniti sau le zic ca nu are rost sa vina?
Va zic voua pentru ca in mioveni suntem 4-5, si daca nu venti voi cred ca nu are rost.
Apropo, nu vor sa faca liniute.
Comment
-
Nu inseamna ca daca mergem la Bucale intr-un schimb de experienta trebuie neaparat sa facem liniute sau alte chestii ilegale(spun pentru ca eu am patito in urma cu 2-3 ani). Si de data asta cu plecatul la bucuresti a propus Alin.
Eu conider ca am onorat cu prezenta in toate activitatile legate de club in Judet si in deplasare, fata de alti colegi care posteaza aiurea doar sa faca un numar cat mai mare de posturi.sigpic
Comment
-
Stai linistit ionut ca si eu am ajuns cu munca prin Pitesti .. dar n-am prins o intalnire .. caci mi-ar fi facut placere sa vorbim .. mai "schimbam" fetzele .. un "sucuri" .. d-astea de forjat .. de dat "carbuni" alta data .. mai mult interes .. prezinta ceva organizat .. cu premii .. decat ceva .. facut la intamplare .. parerea mea ..
Cheers !Nu conteaza unde ajungi .. ci calatoria pana acolo ..
Comment
Comment