Pai nici grupa "for fun" nu e moca tot 50lei e taxa.
LINIUTE PITESTI -sambata 10 Septembrie 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by florin_dnf View Postnui corect la logan sa ma dau eu cu 1,4 cu 16 16 v....ar trebui si la noi ca la mioveni pe grupe nu la gramada cei aia.daca nu fiecare la ce grupa nimereste mai bine.
asa de for fun intrati fiecare la ce grupa va incadrati si aia e.
Comment
-
bafta mcd.imi pare rau de abecedar dar e cum am zis.mult respect fof.pentru ai mei ..aline succes.ce voi spune nu e o rautate insa pentru binele clasei logan ar fii bine sa nu fie mai mult de 10-14 masini deoarece or sa apara multi nemultumiti.am vazut asta de multe ori.cine stie ca are masina si nu vine doar la prezenta sa aibe curaj sa se inscrie dar ca sa vii cu masina stock doar sa zici ca ai fost la linii nu are rost.scuze daca o sa deranjeze pe multi dar mai bine sa prevenim ceva neplacut.si asa vom da ocazia la urmatoarele linii sa mai apara clasa logan si sa sporim spectacolul.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
-
-
eu am facut asta pentru promovarea clubului .
pana sa facem clasa asta se comenta de genu'..."pai ce ma nu ma bag ca vin honde vin mitzube...etc"...acum..nu va mai inteleg
si in campionatul natinal de raliuri este cupa logan si nu face nimeni misto de ei.....
...reiau nu este nimeni obligat sa se bage la clasa loganNimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
prost.
Comment
-
respect bica....nu inteleg de ce se face separat clasa logan....se baga cu restu si gata...nu e nevoie de grupa logan parerea mea...aia cu logan care au 1.4 se insciru cu mine la grupa de 75...cine are 1.6 se inscrie la pana in 100CP si cine are 16v se inscrie cu 100-150CP e cel mai simplu asa...asa ce eu o sa fiu singurul logan care se da si cu alte masinii nu doar logan....Nu putem admite existenţa unui lucru dacă nu-i putem atribui o semnificaţie.
Comment
-
dane pe tine oricum nu te vad la clasa logan.nu ai ce cauta acolo.petre ,ideea e buna insa cu limita de inscrieri parererea mea.nimanui de pe margine nu ii convine sa vada 50 loganuri dintre care 40 stock.sau sa fie inscrise si masini a caror design{nu dan}atrage priviri.si cred ca tu ma intelegi.for fun si pentru promovare e bine insa tre o limita.e o parere daca gresesc imi cer scuze.la clase e un dezavantaj pentru 1.6 8 valve deoarece cei cu 16 valve intra tot la A cu ajutor de la coeficientu de tractiune.asta e valabil cam pt tot ce e pana in 105-107 cp.e doar o parere.incerc sa fiu de ajutor pentru ca stiu ce inseamna sa stai la coada 2 ore sa te dai 1 data.bafta petre cu ce ti-ai propu si nu te speria.la cum te stiu vei gasi solutia ideala.o sa va mai deranjez p-aici.[img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]
Comment
Comment