Bravo florine felicitari.
LINIUTE PITESTI -sambata 10 Septembrie 2011
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
multumesc inca o data.am luat locul 2 la A1 ..
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Comment
-
felicitari florin, pt locul obtinut !
Comment
-
felicitari florine ;)sigpicFGA-ul meu ... http://www.loganclub.ro/forum/tr_93_...9.html?t=25709
Comment
-
Guvern incapabil, Loganisti capabili!
un DNF cu ambitie, talent si competitivitate
bravos!Attached Fileslipsa text
Comment
-
Last edited by DISSSEL; 15 November 2010, 20:38.
Comment
-
Dati-mi voie sa imi exprim sentimentu de scarba pe care l-am simtit in momentul in care am vazut filmuletzul de mai sus(cel cu logan bemveu M(asa) )
Abia acum le multumesc colegilor din LCBuc pt ca nu au vrut sa vina cu mine pt ca daca veneam chiar ca imi parea rau.Din filmarile pe care le-am vazut pe youtube(zici ca sunt facute cu aragazu sau cu nokia 3310+ca unele din ele trebuie sa stai cu gatu sucit ca sa intelegi ceva)se pare ca a fost un mare fis evenimentu + ca pe patrutuning se cearta aia si acum pt trofee , si pe ce loc a iesit fiecare.Iar faza cu loganu vs bemveu e de tot rahatu.daca nu ar fi moderatori pe forumu asta as injura 2 pagini.
Felicitarile mele pt Florin_DNF dar eu daca eram in locul lui nu faceam treaba aia cu bemveu.Fara Semnatura.
Comment
Comment