LINIUTE PITESTI -sambata 10 Septembrie 2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Carmelo View Post
    Dati-mi voie sa imi exprim sentimentu de scarba pe care l-am simtit in momentul in care am vazut filmuletzul de mai sus(cel cu logan bemveu M(asa) )

Abia acum le multumesc colegilor din LCBuc pt ca nu au vrut sa vina cu mine pt ca daca veneam chiar ca imi parea rau.Din filmarile pe care le-am vazut pe youtube(zici ca sunt facute cu aragazu sau cu nokia 3310+ca unele din ele trebuie sa stai cu gatu sucit ca sa intelegi ceva)se pare ca a fost un mare fis evenimentu + ca pe patrutuning se cearta aia si acum pt trofee , si pe ce loc a iesit fiecare.Iar faza cu loganu vs bemveu e de tot rahatu.daca nu ar fi moderatori pe forumu asta as injura 2 pagini.

Felicitarile mele pt Florin_DNF dar eu daca eram in locul lui nu faceam treaba aia cu bemveu.
    nu e florin..,,,
    ..si de ai injura aici???? care e legatura.....

cata liniste si pace pana vin ......
    Last edited by DISSSEL; 16 November 2010, 03:43. Reason: Automerged Doublepost
    Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
    prost.

Comment

• Frate stii cum e aia cu bemveu vs loganu?E ca si cand ala ti-ar zice-o pe fata "Vezi fraiere ca am mai multi bani ca tine(mai multi cai), si chiar daca maine cad in faliment tot recuperez(asta legat de treaba cu plecatul cu spatele).
      Aia cu sa mearga cu 1-a toata cursa,cadea el de pierzator si iar nu-i convenea, dar la asta cu plecatu cu spatele macar avea o scuza de genu "ce vrei frate , yo am plecat si cu spatele , yo a trebuit sa si intorc,etc"

Asemenea chestii te pun pe ganduri in legatura cu cat creier au unii si cat de mult il utilizeaza.
      Fara Semnatura.

Comment

• Parerea mea: nu m-as fi bagat la asa o liniutza penibila
        E ca si cand te-ai intrece tu calare pe martoaga bunicilor cu altul calare pe un cal pur sange.
        sigpic
        www.basarabia-acasa.ro

Comment

• Originally posted by uko View Post
          http://www.youtube.com/watch?v=oSgle...layer_embedded

inca o data BRAVO FLORIN, FELICITARI :d
          pentru chestia asta si asa cum zice si carmeloa - cu ocazia asta mai bine ca nu am venit, cu toate ca mi-a parut ca nu am putut dar vazand acest filmulet nu-mi mai pare rau...

Plus de asta cel cu bmw-ul a aratat si cat de p**** e de nu stie sa intoarca o masina cu tractiune spate ci s-a ***** pe el sa o intoarca pana a intrat pe linia loganului...

Oricum felicitari florine...
          B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

• REIAU ...CEL DIN FILMARE NU ESTE FLORIN DNF..NU ESTE NICI MACAR MEMBRU LOGAN CLUB....haideti sa inchidem subiectul asta
            prost.

Comment

• Si care-i buba, ca eu tot n-o vad...
              A venit un coca, sa se dea cu spatele...
              Mare branza.

Dintr-astia sunt pe toate drumurile, nu inteleg mirarea.

Comment

• Originally posted by sinx
                de ce mi-a fost sters postul?
                ...in mod sigur a fost un motiv intemeiat,conform cu regulamentul...si poate ar mai trebui sterse cateva.
                Poate ar trebui postate strict impresii despre eveniment,nu despre unii "coca" care apar pe la toate evenimentele de gen...vb lui Cezar.
                ...eu nu comentez in nici un fel ca nu am fost la fata locului,doar din ce vad ca se mediatizeaza.

Comment

• Pai era o impresie strict legata de eveniment... respectiv cand bmw-ul s-a dat cu loganul... a fost filmata in alta parte decat la eveniment?
                  sigpic

Comment

• Tare imi e ca e era strict de "coca"...zic si eu.Dar daca al tau a fost sters inseamna ca a deranjat cumva mai mult fata de cele de mai sus...
                    ...eventual putina atentie cand scrii ceva...daca e cazul.
                    P.S....oricum eu ma bag degeaba in seama(deci nu lua de buna ce zic eu ) deoarece nici nu stiu ce ti s-a sters ,insa ma bazez pe corectitudinea colegilor.
                    On topic:
                    Totusi nu l-am vazut pe TED la liniute(stiu ca isi pregatise masina cu o zi inainte)ce s-a intamplat?Sau organizatorii de grupe nu au avut voie sa participe?

Comment

• nu s-au strans decat 4 masini logan, iar pt a face grupa separat pt logan cum era promis trebuiau 5. grupa la care ma incadram eu cu masina era grupa A, la care am fost ,,arbitru parc", grupa in care se aflau masini si de 180 cp. oare avea rost sa ma inscriu??? nu cred.

Comment

• am sters pentru ca se transforma in discutia de pe patru tuning....noii cei care am fost arbitrii de parc am vazut si am auzit multe........
                        dar ce rost are sa ne inflamam si aici....????cum zicea cineva mai sus ..faze din alea vezi 3 pe zi....
                        prost.

Comment

• Am citit si eu pe celalalt forum tot ce era scris pana acum 3 ore... mai aveau putin si se injurau ca la usa cortului... pacat de efortul depus de cei care au organizat evenimentul... Cred ca daca nu erau aia 2-3-4-5-6 care sa se bage la alte clase nu era nici o problema... Nu am fost acolo pentru ca nu am cu ce sa vin... ma refer ca participant...

Disssel discutia de aici nu se transforma in cea de acolo intrucat tind sa cred ca nu e nimeni lovit in orgoliu aici ca sa reactioneze in halul ala... faptul ca ''baietasul'' s-a crezut atat de sus incat el se da cu spatele nu imi provoaca decat un sentiment de mila. Pentru el...

Daca eram in locul baiatului cu loganul cand se dadea startul ramaneam pe loc, sa se faca ala singur de ras oricum nu le prea are cu intoarcerile ))
                          sigpic

Comment

• Originally posted by Carmelo View Post
                            Frate stii cum e aia cu bemveu vs loganu?E ca si cand ala ti-ar zice-o pe fata "Vezi fraiere ca am mai multi bani ca tine(mai multi cai), si chiar daca maine cad in faliment tot recuperez(asta legat de treaba cu plecatul cu spatele).
                            Aia cu sa mearga cu 1-a toata cursa,cadea el de pierzator si iar nu-i convenea, dar la asta cu plecatu cu spatele macar avea o scuza de genu "ce vrei frate , yo am plecat si cu spatele , yo a trebuit sa si intorc,etc"

Asemenea chestii te pun pe ganduri in legatura cu cat creier au unii si cat de mult il utilizeaza.
                            cursa BMW vs LOGAN a fost la caterinca, facuta chiar la cererea posesorului de logan (grupa A1).
                            sigpic

Comment

• Originally posted by DISSSEL View Post
                              am sters pentru ca se transforma in discutia de pe patru tuning....noii cei care am fost arbitrii de parc am vazut si am auzit multe........
                              dar ce rost are sa ne inflamam si aici....????cum zicea cineva mai sus ..faze din alea vezi 3 pe zi....

Eu am citit tot ce scrie pe patrutuning la topicu dedicat subiectului si mi-au lasat impresia oameni aia ca nu au mai mult de un nanomicron de materie cenusie in cap.Cred ca multi pe acasa pe la calc lor au rupt ceva tastaturi.
                              Sunt de parere ca nu se ajungea ca acolo deoarece noi nu avem asa multi cai sub capote sa ne dam zmei si avem ceva mai multe minte.

In fine.Acum situatia se schimba si tin sa cred ca nici cel cu loganul nu e mai putin coca decat asta cu bemveu,din moment ce el a propus cursa,dar il intelegem pe om deoarece a vrut sa-si testeze maisina contra unui adversar cu probabil de 3-ori mai multi cai decat a lui.Acesta este ultimul post pe care il pun pt subiectu asta.
                              Bafta.Va salut pe toti.
                              Fara Semnatura.

Comment

• ala cu loganul este prieten cu ala cu bmw sau dat la misto....oricum o filmare de tot rahatul...nus pe bila lor..asa este cand ai bani si nus ce samai incerci nou..oricum e treaba lor cum sau dat si ce au facut..ai mai bine sa schimbam subiectul.numai bine.
                                sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google