*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intalnire LCP azi la stadion ora 17.00:
    -Bitza
    -viorelu
    -ionut CIA
    -lada
    ....
    ...
    :drink_pepsi

Comment

• Intalnire LCP azi la stadion ora 17.00:
      -Bitza
      -viorelu
      -ionut CIA
      -lada
      -drn
      fara linkuri externe in semnatura

Comment

• posibil sa ajung si eu...

Comment

• frumos azi ..armata a fost cu noi)))...lume noua lume veche....frumos si afara ..pacat ca la bar era ca pe stadion..aa era sa uit..ii multumim magicianului cia pentru buna dispozitie
          Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
          prost.

Comment

• da foarte frumos....dar sa costy sa pui poza aia cu masina mea si a lu cia...plssss

am inebunit...era aici.....doamne ...de armata e de vina....
            Last edited by ionutzday; 21 March 2010, 10:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• DAY-ule,sa fim sinceri,armata era ultimul loc in care te-am fi vazut
              ...s-a incalzit si e mai bine si din cate imi amintesc pe timp calduros prezenta e mai saracuta insa atmosfera aceeasi...

Comment

• inca 2 ajustari ale pozei cu dedicatie pt DAY-u
                Attached Files

Comment

• MIERCURI LA NOCTURNA AM STRABILIT DATELE PENTRU AJUTOARELE DE PASTI LA CASA DE COPII
                  BANI SE STRANG(IONUT CIA SE OCUPA IN LIPSA LUI ALEX) PANA LUNI INCLUSIV , IAR MARTI SA AVEM PACEHETELE PREGATITE
                  SUMA PROPUSA 25 RON- DAR FIECARE DA BANI DUPA POSIBILITATI
                  VINERI SAU SAMBATA INNAINTE DE PASTI MERGEM CU CADOURI LA COPII
                  va asteptam maine in numar cat mai mare la stadion la 17.00
                  prost.

Comment

• Deci(conform cu cele de mai sus) anunturi de prezenta pentru azi la ora 17.00 la stadion:
                    -viorelu
                    ...........

Comment

• Deci(conform cu cele de mai sus) anunturi de prezenta pentru azi la ora 17.00 la stadion:
                      -viorelu
                      -lada
                      -

Comment

-viorelu
                        -lada
                        -dissel
                        prost.

Comment

-viorelu
                          -ionut CIA
                          ........
                          sigpic

Comment

• ^UP
                            Deci(conform cu cele de mai sus) anunturi de prezenta pentru azi la ora 17.00 la stadion:
                            -viorelu
                            -lada
                            -dissel
                            -ionut CIA
                            ....
                            ...din care veniti azi care aveti niste pasta polish la voi?...ca am descoperit o urma pe prag de la incidentul de alaltaieri...

Comment

• ..putini...dar activi si cu greu cu greu am reusit sa facem si un mic plan pentru saptamana viitoare.......din pacatii unii au fugit cand era vb de "dat bani "si nu mai era vb de mistocareala ..nota 9 pentru implicare ..se putea si mai bine ....pentru "aia de la mioveni " ....deci se poate ca blondu sa vina si cu idei bune..(cred ca isi luase pastilele)
                              prost.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google