If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion
...nu a fugit nimeni,fiecare dupa putinta.
Normal ca s-ar fi putut mult mai bine...dar mergem inainte si asa
Sa incalzit afara asa ca...caldura unui grup de prieteni(pentru unii) ramane pe iarna viitoare cand va fi ger afara...eu credeam ca s-a invatat lectia
...suferitule!Era vorba in general...dar eu am zis sa nu dau cu pietre
Ne-ai lasat si fara poze...poate ne-a facut Politia,ca tot s-au perindat pe acolosha
Deci voi nu v-ati gandit ca mai usor ar fi fost sa calculati cat costa un pachet si sa inmultiti cu 25?..va complicati aiurea cu calcule d'alea intortocheate)
eu nu am venit din cauza ca erau bani de dat am avut treaba ff multa iar bani sincer sunt vai de steaua mea...asa ca daca va suparati pe mine nu aveti decat eu imi stiu problemele mele....ne vedem curand.
..putini...dar activi si cu greu cu greu am reusit sa facem si un mic plan pentru saptamana viitoare.......din pacatii unii au fugit cand era vb de "dat bani "si nu mai era vb de mistocareala ..nota 9 pentru implicare ..se putea si mai bine ....pentru "aia de la mioveni " ....deci se poate ca blondu sa vina si cu idei bune..(cred ca isi luase pastilele)
asta e tot ce ma deranjat ca eu am fost si am plecat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment