*INTALNIREA SAPTAMANALA* LoganClub Pitesti-Duminica 18:00h - Stadion

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• corect! greseala mea (sper sa nu se repete)
    ...nu-i mare problema da' e bine sa pastram o ordine in sectiunea noastra ca sa intelegem ceva si noi si cine isi mai arunca cate un ochi pe aici...multumesc!
    Last edited by viorelu; 29 December 2008, 15:38.

Comment

• Chiar a fost misto la Mioveni.Vio ai fugit si ne ai lasat acolo.Abia am gasit drumu de intoarcere.haha.
      Costin sa stii ca nimeni n-a avut masina aranjata.Toti am plecat de la stock.Scopul intalnirilor,cred eu,este sa schimbam pareri si sa ne ajutam intre noi.Si cu un sfat e suficient.Deci n-ai de ce sa te sperii.Si sa stii ca mai umplii si burta de ras pe la Mioveni.
      Last edited by viorelu; 29 December 2008, 16:39.
      [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

• Pfff si eu i-am dat talpa crezand ca esti in spate...deabia pe la Nord am vazut ca nu erai tu era un A6...dupa ce l-am tinut numai in semnalizari stanga dreapta
        ...adevar zici ca umpli burta de ras...da numa' daca vine fane

Comment

• Fie ca Noul An, ce bate la usi deja, sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri. Sa va bucurati de ale voastre Loganuri, asa cum meritati. La multi ani.

Comment

• Anul Nou sa va daruiasca sanatate, pace in suflet si prosperitate pentru voi si familie.
            "La Multi Ani!"

Comment

• Ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc sanatate, bucurii si impliniri!

Comment

• Dragi mei ultimele zile ale anului sunt gata sa treaca prin clepsidra timpului! 2009 este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Membri Logan Club Mioveni va ureaza multa sanatate, fericire si sa aveti parte de bucurii si impliniri pe anul care vine!
                sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• Multumim de urari...asemena si voua...si sa ne vedem cu bine la anul(cu unii poate ne mai vedem anul asta )

Comment

• Cand ultimele file cad , din mii de calendare, se-aprind stelute-n crengi de brad , ca semne de urare , Cand toti ureaza celor dragi , cuvinte de implinire , urez si eu un cald - La multi ani - , cu multa fericire !
                    LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                    Enter the Matrix

Comment

• LA MULTI ANI ! Un an nou fericit la toata lumea ! *
                      ╔══╦══╦══╦══╗
                      ╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
                      ╔═╝║║║║║║║╚╝║
                      ║╔═╣║║║║║╠═╗║
                      ║╚═╣╚╝║╚╝╠═╝║
                      ╚══╩══╩══╩══╝ si Sarbatori Fericite
                      :love5::love5: :sofer1: :majesty2:

Comment

• Multumim de urari si un an nou fericit plin de bucurie si dorinte implinite.
                        Petrecere frumoasa in noaptea asta la toata lumea...si un calduros La Multi Ani pentru loganistii de pretutindeni

Comment

• Multa sanatate si un calduros LA MULTI ANI.
                          http://www.youtube.com/watch?v=Tp58aNdH-ks

Comment

• Multam si tie la fel felixb...
                            Mah...V-ati revenit dupa cheful de azinoapte?

Si prima intalnire pe 2009 sambata ora 16.00 la stadion:
                            -viorelu
                            ........
                            ........
                            ........
                            ....................
                            Last edited by viorelu; 2 January 2009, 18:09.

Comment

• Acu m-am trezit si eu
                              Si prima intalnire pe 2009 sambata ora 16.00 la stadion:
                              -viorelu
                              -alexutzu
                              ........
                              ........
                              ....................
                              low....&.....slow

Comment

• eu sunt al treilea pe lista.
                                [img]http://www.loganclub.ro/forum/attachment.php?attachmentid=417003&d=1355899108[img]

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google